Άγιαξ: «Ντύνεται» πρώτος προπονητής στα δύο επόμενα ματς ο Βαλκάνης

Άγιαξ: «Ντύνεται» πρώτος προπονητής στα δύο επόμενα ματς ο Βαλκάνης

Βαλκανης

bet365

Εν τη... χαρμόσυνη απουσία του Τζον Φαν'τ Σχιπ, ο Μιχάλης Βαλκάνης θα αποτελέσει τον πρώτο προπονητή του Άγιαξ στα δύο επόμενα εγχώρια παιχνίδια του.

Ο Μιχάλης Βαλκάνης θα πάρει μια προσωρινή... προαγωγή για τα επόμενα δύο παιχνίδια του Άγιαξ και θα αποτελέσει τον πρώτο προπονητή του Αίαντα.

Αυτό γιατί, ο Τζον Φαν'τ Σχιπ - όπως είχε συμφωνήσει κατά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας - θα χρειαστεί να λείψει για μερικές μέρες, προκειμένου να παρευρεθεί στον γάμο του γιου του στην Αυστραλία.

Έτσι, ο Έλληνας κόουτς - επί χρόνια βοηθός του Ολλανδού - θα αναλάβει να κρατήσει το τιμόνι του Άγιαξ στις αναμετρήσει απέναντι στην Τσβόλε για το πρωτάθλημα και τη Χέρκουλες για το Κύπελλο.

«Μου ευχήθηκε καλή τύχη ο Τζον. Μιλάμε ο ένας στον άλλο κάθε μέρα και είμαι σίγουρος ότι θα κρατήσουμε επαφή ακόμα και όταν λείπει. Είναι ξεχωριστό για αυτόν να επιστρέφει για τον γάμο του γιου του, δεδομένης της δύσκολης στιγμής που περνάει (σ.σ ο πρόσφατος θάνατος της συζύγου του), αλλά ο Άγιαξ είναι επίσης πολύ σημαντικός για αυτόν. Έχει δώσει τα πάντα από τότε που είναι εδώ και είμαι σίγουρος ότι οι σκέψεις του θα είναι με εμάς», ανέφερε ο Μιχάλης Βαλκάνης.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

EREDIVISIE Τελευταία Νέα