Φαν΄τ Σχιπ: Απεβίωσε η γυναίκα του

Φαν΄τ Σχιπ: Απεβίωσε η γυναίκα του

Newsroom
Φαν΄τ Σχιπ: Απεβίωσε η γυναίκα του

bet365

Μία πολύ στενάχωρη είδηση έγινε γνωστή, αφού η γυναικά του πρώην ομοσπονδιακού τεχνικού της Εθνικής Ελλάδος, Τζον Φαν'τ Σχιπ δεν βρίσκεται πλέον στην ζωή.

Δύσκολες στιγμές για τον πρώην προπονητή της Εθνικής Ελλάδος, Τζον Φαν'τ Σχιπ, αφού η σύζυγός του, Ντανιέλε έχασε την ζωή της μετά από μακροχρόνια μάχη που έδινε για τη ζωή της με την επάρατη νόσο.

Η είδηση αρχικά έγινε γνωστή από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογιαρασμό στο Instagram ο ετεροθαλής αδερφός της, Τζόνι ντε Μολ στο οποίο και έγραψε: «Αναπαύσου εν ειρήνη, αγαπητή μου αδερφή».

Στην συνέχεια αναρτήθηκε και μία φωτογραφία της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου στην λεζάντα έγραφε: «Στην μνήμη της αγαπημένης Ντανιέλε, 11/02/1968 - 10/10/2023».

Να υπενθυμίσουμε πως ο 59χρονος Ολλανδός τεχνικός βρέθηκε στον πάγκο της Εθνικής μας ομάδας για κάτι παραπάνω από δύο χρόνια (Ιουλ. 2019 - Δεκ. 2021) και για συνολικά 26 παιχνίδια. Μάλιστα τις τελευταίες μέρες ο Τζον Φαν'τ Σχιπ βρισκόταν κοντά στο να αναλάβει θέση συμβούλου στην διοίκηση του Άγιαξ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO Τελευταία Νέα