Βελάνας: Κέρδισε πέναλτι, σκόραρε και χάρισε τη νίκη στην Μπρέντα στα play-offs ανόδου (vid)

Βελάνας: Κέρδισε πέναλτι, σκόραρε και χάρισε τη νίκη στην Μπρέντα στα play-offs ανόδου (vid)

bet365

Ο Οδυσσέας Βελάνας σημειώσε το μοναδικό τέρμα της ομάδας του κόντρα στην Μάαστριχτ και την έφερε ένα βήμα πιο κοντά στην πρόκριση στον επόμενο γύρο των play-offs ανόδου στην Eredivisie.

Ο Οδυσσέας Βελάνας συνεχίζει να παλεύει με την Μπρέντα για να κερδίσει την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία, παρ' ότι έχει ήδη γίνει γνωστό πως δεν θα συνεχίσει σ' αυτήν τη νέα σεζόν.

Στο χθεσινό παιχνίδι της ομάδας του κόντρα στην Μάαστριχτ κέρδισε πέναλτι στο 40ο λεπτό και το μετέτρεψε σε γκολ χαρίζοντάς της τελικά τη νίκη με 1-0 και δίνοντάς ένα μικρό προβάδισμα ενόψει του δεύτερου παιχνιδιού στην έδρα των φιλοξενουμένων.

Αν η Μπρέντα τα καταφέρει να περάσει από την Μάαστριχτ, θα βρει μπροστά της την Έμεν σε διπλά ματς, κι αν προσπεράσει κι αυτό το εμπόδιο θα βρει τη νίκητρια ομάδα της άλλης πλευράς του ταμπλό, δηλαδή μία εκ των Φένλο, Βίλεμ, Αλμίερ Σίτι και FC Αϊντχόφεν.

Φέτος, ο 24χρονος Ολλανδός επιθετικός μέσος, που είναι γεννημένος στην Ελλάδα, πραγματοποίησε 34 συμμετοχές σκοράροντας 16 τέρματα και μοιράζοντας πέντε ασίστ σε 2.536 αγωνιστικά λεπτά.

 

EREDIVISIE Τελευταία Νέα