Βελάνας: Δεν θα ανανεώσει με την Μπρέντα και θα μείνει ελεύθερος το καλοκαίρι

Νότης Χάλαρης
Βελάνας: Δεν θα ανανεώσει με την Μπρέντα και θα μείνει ελεύθερος το καλοκαίρι

bet365

Μακριά από την Μπρέντα φαίνεται πως είναι το μέλλον του Οδυσσέα Βελάνα, καθώς δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον ολλανδικό σύλλογο, το οποίο λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που έχει εντυπωσιάσει στην δεύτερη κατηγορία της Ολλανδίας και μέσα στο 2023, έχει κάνει τρομερά πράγματα.

Ο Οδυσσέας Βελάνας είναι στη 3η θέση των σκόρερ με 13 γκολ στο πρωτάθλημα, με ένα λιγότερο από τους δύο πρώτους.

Ο 24χρονος Ελληνολλανδός μεσοεπιθετικός σε έξι παιχνίδια στη φετινή σεζόν έχει συνολικά επτά τέρματα, με αποτέλεσμα να βρίσκεται στη λίστα αρκετών συλλόγων στην Ευρώπη.

Ο ίδιος έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι με την Μπρέντα, η οποία έκανε μεγάλες προσπάθειες για να του το ανανεώσει, ωστόσο οι δύο πλευρές δεν τα βρήκαν.

Έτσι, ο ολλανδικός σύλλογος έκανε γνωστό πως ο Βελάνας θα μείνει ελεύθερος αλλά υπολογίζεται κανονικά από την ομάδα μέχρι τότε.

Σύμφωνα με ολλανδικές πηγές, ο παίκτης έχει συλλέξει ενδιαφέρον από την πρώτη κατηγορία σε Ολλανδία, Δανία, Γερμανία και Ισπανία.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα