Εθνική Ελπίδων: Οι Πρίτσας, Νομικός και Βακουφτσής στο επιτελείο του Σίμου

Gazzetta team
Εθνική Ελπίδων: Οι Πρίτσας, Νομικός και Βακουφτσής στο επιτελείο του Σίμου

bet365

Οι Τάσος Πρίτσας, Κωνσταντίνος Νομικός αλλά και ο Γιώργος Βακουφτσής θα πλαισιώσουν στην Εθνική Ελπίδων τον Γιώργο Σίμο.
Πρόκειται για τον performance analyst Τάσο Πρίτσα και τον γυμναστή Κωνσταντίνο Νομικό. Δύο άλλοτε πλέον στελέχη του ΟΦΗ που θα συνεχίσουν στην Εθνική Ελπίδων με τεχνικό τον Γιώργο Σίμο.
Θα είναι οι άμεσοι βοηθοί του. Επίσης ο Γιώργος Βακουφτσής, άλλοτε παίκτης του Παναθηναϊκού και συμπαίκτης του Σίμου θα είναι scout για τη Βόρεια Ελλάδα. Ο Βακουφτσής έχει θητεία και στην Ιταλία και στην Κύπρο ως παίκτης ενώ προπονητικά είχε δουλέψει στην Κ-19 των Τρικάλων και στα Μετέωρα. Ο Σίμος ως γνωστόν θα κάνει ντεμπούτο με το Λιχτενστάιν στις 05/06. Οι Ελπίδες μετέχουν στον 4ο όμιλο για τα προκριματικά του Euro 2021-2023.
Ο Σίμος σε ηλικία 20 ετών και ο Βακουφτσής στα 18 του όταν ήταν στον Παναθηναϊκό.

To format έχει ως εξής:

Προκριματική Φάση (53 ομάδες)
Συμμετέχουν οι Εθνικές Ομάδες 53 Ομοσπονδιών, οι οποίες χωρίζονται σε 9 ομίλους των 5 ή 6 ομάδων ο κάθε ένας.
Ενδιάμεση φάση (8 ομάδες, Σεπτέμβριος 2022)
Συμμετέχουν οι 8 ομάδες που τερμάτισαν στη δεύτερη θέση του ομίλου τους (εξαιρουμένης αυτής με την καλύτερη βαθμολογία, η οποία προκρίνεται απευθείας στην τελική φάση).
Τελική Φάση (16 ομάδες, Ιούνιος-Ιούλιος 2023)
Συμμετέχουν οι 9 επικεφαλής των ομίλων της προκριματικής φάσης και η καλύτερη δεύτερη, οι 4 νικήτριες της ενδιάμεσης φάσης και οι διοργανώτριες των τελικών Γεωργία-Ρουμανία.
Η Ελλάδα είναι στον ίδιο όμιλο με Κύπρο, Λευκορωσία, Ισλανδία, Πορτογαλία και Λιχτενστάιν. Έχει φέρει ένα εντός έδρας 0-0 με την Κύπρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Τελευταία Νέα