ΟΦΗ: Παρελθόν οι Τάσος Πρίτσας και Κωνσταντίνος Νομικός

ΟΦΗ: Παρελθόν οι Τάσος Πρίτσας και Κωνσταντίνος Νομικός

ΟΦΗ: Παρελθόν οι Τάσος Πρίτσας και Κωνσταντίνος Νομικός

bet365

Δεν θα ανανεωθεί η συνεργασία της ΠΑΕ ΟΦΗ με τον performance analyst Τάσο Πρίτσα και τον γυμναστή της ομάδας, Κωνσταντίνο Νομικό.

Αποχωρήσεις από το προπονητικό τιμ του ΟΦΗ. Ο performance analyst Τάσος Πρίτσας και ο γυμναστής Κωνσταντίνος Νομικός αποτελούν παρελθόν. Δεν θα συνεχιστεί η συνεργασία τους με την ΠΑΕ, η οποία έσπευσε να κάνει γνωστά τα εξής:

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει ότι δεν θα ανανεωθεί η συνεργασία με τον performance analyst, κ. Τάσο Πρίτσα και τον γυμναστή της ομάδας κ. Κωνσταντίνο Νομικό. Δύο από τους άμεσους συνεργάτες του εκάστοτε προπονητή, οι οποίοι από το καλοκαίρι του 2019 που ήρθαν στον ΟΦΗ μέχρι και την τελευταία μέρα παρουσίας τους ήταν απόλυτοι επαγγελματίες και βοήθησαν την ομάδα μας να πετύχει τους στόχους της. Τους ευχαριστούμε και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα τους».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο ΟΦΗ απέκτησε τον Πασαλίδη με μεταγραφή από τον Αστέρα

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα