ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
EΠΣ Ηρακλείου: «Μόνιμη έδρα της Εθνικής το Παγκρήτιο»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

EΠΣ Ηρακλείου: «Μόνιμη έδρα της Εθνικής το Παγκρήτιο»

EΠΣ Ηρακλείου: «Μόνιμη έδρα της Εθνικής το Παγκρήτιο»

H Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου επιβεβαίωσε με ανακοίνωση την επιλογή του Παγκρήτιου Σταδίου ως έδρα της Εθνικής Ελλάδας για τα επόμενα χρόνια.

Η Εθνική αλλάζει... σπίτι και μετακινείται στο Ηράκλειο για τα επόμενα 5-6 χρόνια, όπως έγινε γνωστό το μεσημέρι της Δευτέρας (5/11).

Την επιλογή του Παγκρήτιου επιβεβεβαίωσε και η ΕΠΣΗ, με επίσημη ανακοίνωση στην οποία αναφέρεται στην επίσκεψη του εκτελεστικού Διευθυντή, Αλέξη Δέδε στο Ηράκλειο κι επικυρώνει την απόφαση να αποτελέσει το Στάδιο τη μόνιμη έδρα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στο άμεσο μέλλον.

Η ανακοίνωση:

«Σε συνέχεια της παρουσίας του εκτελεστικού διευθυντή της ΕΠΟ, Αλέξη Δέδε στο Παγκρήτιο Στάδιο και την επιθεώρηση που έγινε προκειμένου να χρησιμοποιηθεί για τους προσεχείς εντός έδρας αγώνες της Εθνικής Ομάδας Ανδρών, σήμερα επισκέφθηκε το δημαρχείο Ηρακλείου στη Λότζια. 

Συνοδευόμενος από τον αντιπρόεδρο της ΕΠΣΗ, Γιώργο-Πλούταρχο Κουτεντάκη, έγινε συνάντηση με τον αντιδήμαρχο Ηρακλείου και αρμόδιο για το Παγκρήτιο Στάδιο, Κώστα Βαρδαβά. 

Ο κ. Βαρδαβάς υποδέχτηκε με χαρά τους κ.κ. Δέδε και Κουτεντάκη, αποδεχόμενος με θέρμη την προοπτική της παρουσίας της Εθνικής Ελλάδας στο Ηράκλειο και στο Παγκρήτιο Στάδιο. 

Συζητήθηκαν θέματα που έχουν να κάνουν με τη λειτουργία του Παγκρητίου Σταδίου, τις εγκαταστάσεις, την ασφάλεια ενώ όπως διαφάνηκε μπορούν να αντιμετωπιστούν κάποια λειτουργικά θέματα που υπάρχουν. 

Εκείνο που προκύπτει από τις επαφές με τον πρόεδρο της ΕΠΣΗ Νίκο Τζώρτζογλου και τα στελέχη της Ένωσης, από την επιθεώρηση στο Παγκρήτιο Στάδιο αλλά και από τη σημερινή συνάντηση στη Λότζια, είναι ότι πληρούνται όλες οι προϋποθέσεις προκειμένου το Παγκρήτιο Στάδιο να αποτελέσει στο άμεσο μέλλον μόνιμη έδρα της Εθνικής Ελλάδας».