Η Εθνική Ελλάδας μετακομίζει στο Παγκρήτιο!

Η Εθνική Ελλάδας μετακομίζει στο Παγκρήτιο!

Δημήτρης Τομαράς
Η Εθνική Ελλάδας μετακομίζει στο Παγκρήτιο!

bet365

Η ΕΠΟ αποφάσισε πως η μόνιμη έδρα της Εθνικής μας ομάδας για τα επόμενα πέντε - έξι χρόνια θα είναι το Ηράκλειο και το Παγκρήτιο Στάδιο!

Αστέρας Τρίπολης – Ξάνθη με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 190+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Τελικά οι αλλαγές στην Εθνική Ελλάδας θα είναι σαρωτικές! Μετά την αλλαγή του ομοσπονδιακού τεχνικού (ο Αγγελος Αναστασιάδης θα αντικαταστήσει τον Μίκαελ Σκίμπε) η Εθνική θ' αλλάξει κι έδρα!

Η ΕΠΟ πήρε την απόφαση, μετά την επίσκεψη του εκτελεστικού διευθυντή, Αλέξη Δέδε στην Κρήτη και το Ηράκλειο και τις επαφές του προέδρου Βαγγέλη Γραμμένου με τα αρμόδια στελέχη. Έγινε επιθεώρηση στο γήπεδο, όπου διαπιστώθηκε πως με κάποιες μικρές παρεμβάσεις αυτό θα είναι έτοιμο να φιλοξενήσει τα παιχνίδια του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος κιόλας από τον Μάρτιο του 2019 για τα προκριματικά που ξεκινούν ενόψει του EURO 2020. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Gazzetta.gr το πρώτο πρότζεκτ είναι τα ματς του Μαρτίου αλλά το σχέδιο είναι να γίνει το Παγκρήτιο έδρα της Εθνικής για τα επόμενα πέντε με έξι χρόνια.

Εξάλλου, ο Δέδες και η αντιπροσωπεία της ΕΠΟ συναντήθηκαν και με την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου (κάτι το οποίο ανακοίνωσε και η ίδια), καθώς και με τον Δήμαρχο της πόλης, Βασίλη Λαμπρινό, όπου κι εξέφρασε τις προθέσεις της Ομοσπονδίας να καταστεί το Παγκρήτιο η μόνιμη έδρα της Εθνικής Ελλάδας για τα επόμενα 5-6 χρόνια.

Οπως προέκυπτε από τους ανθρώπους της ΕΠΟ ρωτήθηκαν και οι διεθνείς, που εξέφρασαν με τη σειρά τους τη δική τους θετική γνώμη. Στις σκέψεις τους υπήρχε πως από το να παίζει η ομάδα σε γήπεδα, όπου δεν θα τυγχάνει καθολικής αποδοχής με φαινόμενα αποδοκιμασιών ή σε άδεια στάδια, χωρίς ένθερμη υποστήριξη, είναι προτιμότερο να δίνει τους αγώνες της σε ένα γήπεδο που θα γεμίζει και μπροστά σε ένα κοινό που «διψάει» για ποδόσφαιρο!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα