Εθνική Ελλάδας: Ξεκάθαρη δοκιμή του Πογιέτ μόνο για τερματοφύλακα και άμυνα

Δημήτρης Τομαράς
Εθνική Ελλάδας: Ξεκάθαρη δοκιμή του Πογιέτ μόνο για τερματοφύλακα και άμυνα

bet365

Ο Γκουστάβο Πογιέτ προχώρησε σε δοκιμές για το φιλικό της Ελλάδας με τη Μάλτα αλλά τα πράγματα ήταν ξεκάθαρα μέχρις ενός σημείου.

Ο Πογιέτ είχε τέρμα τον Πασχαλάκη και άμυνα με Ρότα, Γιαννούλη, Χατζηδιάκο και Τζαβέλλα. Από εκεί και πέρα ως προς τις άλλες δοκιμές... θόλωσε αρκετά τα πράγματα για το Μάλτα - Ελλάδα (φιλικό την Πέμπτη, 19.00, COSMOTE SPORTS TV 1).

Στις δοκιμές από τη μέση και μπροστά ο Πογιέτ είχε και Μπακασέτα, Ιωαννίδη και Μάνταλο και άλλα πρόσωπα. Στην αποστολή για τα 2 φιλικά (Μάλτα - Ελλάδα και Ουγγαρία - Ελλάδα την Κυριακή στις 21.15, COSMOTE SPORTS TV 1): Πασχαλάκης, Μπάρκας, Αθανασιάδης, Γούτας, Χατζηδιάκος, Κουλιεράκης, Ρέτσος, Τζαβέλλας, Γιαννούλης, Κυριακόπουλος, Κώτσιρας, Ρότα, Αλεξανδρόπουλος, Μπακασέτας, Μπουχαλάκης, Κουρμπέλης, Μάνταλος, Παπανικολάου, Σιώπης, Χατζηγιοβάνης, Δουβίκας, Φούντας, Ιωαννίδης, Μασούρας και Πέλκας.

Η προετοιμασία της Ελλάδας ολοκληρώθηκε στις βοηθητικές εγκαταστάσεις του γηπέδου Ta’ Qali. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ξανά ο Γιώργος Μασούρας.

@Photo credits: INTIME
 

ΔΙΕΘΝΗ ΦΙΛΙΚΑ Τελευταία Νέα