Κίκε Σάντσες Φλόρες: «Δεν πρόκειται να κάνω καμία ανάλυση, είμαι εδώ μόνο για να εκφράσω τα συλλυπητήριά μου στους Σεβιγιάνους»

Newsroom
κικε σαντσες φλορες

bet365

Ο προπονητής της Σεβίλλης, Κίκε Σάντσες Φλόρες, δεν θέλησε να απαντήσει σε ποδοσφαιρικές ερωτήσεις μετά την ήττα από την Ατλέτικο για να δείξει τη λύπη του για τους οπαδούς των Σεβιγιάνων που έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο δυστύχημα.

Τρεις οπαδοί της Σεβίλλης έχασαν τη ζωή τους καθοδόν για τη Μαδρίτη για να δουν την ομάδα τους, σε τρομερό δυστύχημα σε μεγάλο αυτοκινητόδρομο.

Μετά την ήττα της Σεβίλλης από την Ατλέτικο και τον αποκλεισμό της από τη συνέχεια του Copa del Rey, ο Κίκε Σάντσες Φλόρες, προπονητής των Σεβιγιάνων, εμφανίστηκε ενώπιον των ΜΜΕ αλλά δε θέλησε να μιλήσει για ποδόσφαιρο, ήθελε μόνο να εκφράσει τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια των οπαδών της Σεβίλλης που έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο δυστύχημα όταν κατευθύνονταν προς τη Μαδρίτη και σε όλους τους φιλάθλους.

«Πριν από το παιχνίδι είπα ότι δεν έχω όρεξη να μοιραστώ σχόλια για οτιδήποτε αφορά το ποδόσφαιρο, είμαστε αναστατωμένοι και λυπημένοι με τον θάνατο των οπαδών της Σεβίλλης. Ήρθα στη συνέντευξη Τύπου για να εκφράσω τα συλλυπητήριά μου στους οπαδούς της Σεβίλλης εκ μέρους όλων. Παίζαμε σε μια μέρα κατά την οποία έπρεπε να φροντίσουμε τον κόσμο που ήρθε να παρακολουθήσει το παιχνίδι. Λυπούμαστε, δεν έχω όρεξη να κάνω ανάλυση. Λυπάμαι. Λέω στους φιλάθλους ότι αγωνιστήκαμε και ότι τώρα επικεντρωνόμαστε σε αυτό που απομένει. Δεν πρόκειται να απαντήσω, από σεβασμό προς αυτούς που δεν είναι εδώ, νομίζω ότι έτσι πρέπει να κάνω».

 

COPA DEL REY Τελευταία Νέα