Copa Del Rey: Άνετες οι Μπιλμπάο και Σοσιεδάδ, την... έπαθε από την Αρεντέιρο της 4ης κατηγορίας η Αλμερία

Ιάσονας Θεριός
Copa Del Rey: Άνετες οι Μπιλμπάο και Σοσιεδάδ, την... έπαθε από την Αρεντέιρο της 4ης κατηγορίας η Αλμερία

bet365

Χωρίς κανένα πρόβλημα πήραν την πρόκριση στην επόμενη φάση του Copa Del Rey οι Αθλέτικ Μπιλμπάο και Σοσιεδάδ, «κάηκε» η Αλμερία από την Αρεντέιρο της 4ης κατηγορίας της Ισπανίας.

Οι έξι από τις οκτώ ομάδες της La Liga που αγωνίζονταν σήμερα (13/11) συνέχισαν στο ίδιο... τροπάριο με όσες αγωνίστηκαν χθες (12/11) στο Copa Del Rey και πήραν χωρίς προβλήματα τις προκρίσεις για τον 2ο γύρο του Κυπέλλου. Εξαίρεση η Αλμερία που είδε την Αρεντέιρο της τέταρτης κατηγορίας της Ισπανίας να την αποκλείει αλλά και η Κάντιθ που είπε αντίο στη διοργάνωση, γνωρίζοντας την ήττα από τη Ρεάλ Ουνιόν, ουραγό της τρίτης κατηγορίας.

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο εξασφάλισε τη συνέχειά της στο Κύπέλλο χωρίς άγχος, αφού επικράτησε με 2-0 της Αλσίρα. Σκόρερ για τους Βάσκους οι Μπερενγκέρ και Ινιάκι Γουίλιαμς.

Εφιάλτη έζησε η Αλμερία, η οποία υπέστη εκτός έδρας ήττα με 2-0 από την Αρεντέιρο της τέταρτης κατηγορίας και αποχαιρέτησε πρόωρα τον θεσμό. Σκόρερ για τους γηπεδούχους οι Εσκομπάρ και Ράφα Μέγια.

Η Ρεάλ Ουνιόν «έκαψε» την Κάντιθ. Η ουραγός της τρίτης κατηγορίας της Ισπανίας βρέθηκε να χάνει στο 60' με 2-1, αλλά χάρη στα γκολ των Πέρεθ και Νάτσο στο 79' και στις καθυστερήσεις μπόρεσε να πάρει μια τεράστια πρόκριση.

Η Σοσιεδάδ απέφυγε τα δράματα απέναντι στην Κασαλέγας εκτός έδρας και με το 4-1 «τσέκαρε» το εισιτήριο της. Δύο γκολ πέτυχε ο Σόρλοθ, από ένα οι Ναβάρο και Μερίνο.

Η Σεβίλλη επικράτησε άνετα με 2-0 της Βελάρδε και προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο του Κυπέλλου. Σκόρερ για τους Ανδαλουσιανούς οι Νιανζού και Ράφα Μιρ.

Η Ράγιο Βαγεκάνο μπόρεσε να νικήσει τη Μογερούσα με 3-1 και να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση. Σκόρερ για την ομάδα της Μαδρίτης οι Μπεμπέ, Μέντεζ και Καμέγιο.

Η Τζιρόνα δυσκολεύτηκε στην έδρα της Κιντανάρ την οποία τελικά «λύγισε» με 2-1. Στην παράταση λύτρωσε τους φιλοξενούμενους ο Στουάνι. Στην κανονική διάρκεια το σκορ είχε ανοίξει ο Ρικέλμε, με τον Μεγιάς να ισοφαρίζει προσωρινά για τους γηπεδούχους.

Η Θέλτα διέλυσε με 6-1 την Αλγάρ εκτός έδρας και εξασφάλισε τη συνέχειά της στον θεσμό. Τα γκολ πέτυχαν οι Σέρβι, Πέρεθ, Ροντρίγκεζ, Λάρσεν, Γκαλάν και Βάσκεθ.

Σκούρα τα βρήκε η Χετάφε στην έδρα της Σαν Ροκέ αλλά το γκολ του Μπόρχα Μαγιοράλ στην παράταση έκανε το 3-2 και της έδωσε την πρόκριση.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της ημέρας (13/11):

Αλσίρα - Αθλέτικ Μπιλμπάο 0-2
Αρεντέιρο - Αλμερία 2-0
Μαγερούσα - Ράγιο Βαγεκάνο 1-3
Κιντανάρ - Τζιρόνα 1-1 (παρ. 1-2)
Αλγάρ - Θέλτα 1-6
Βελάρδε - Σεβίλλη 0-2
Ρεάλ Ουνιόν - Κάντιθ 3-2
Κασαλέγας - Ρεάλ Σοσιεδάδ 1-4
Σαν Ροκέ - Χετάφε 2-2 (παρ. 2-3)
Αλφάρο - Καρταγένα 0-1
Αρνέδα - Μπαλεάρες 1-1 (πεν. 4-3)
Ατλέτικο Πάσο - Μούρθια 1-1 (πεν. 3-2)
Μανρέσα - Ποντεβέδρα 1-3
Ντιοσεσάνο - Σαραγόσα 1-0
Χέρκουλες - Νούθια 2-2 (παρ. 2-4)
Πιτιούσας - Ράγιο Μαγιανταχόντα 3-1
Ρόσας - Εϊμπάρ 0-3
Λεαλτάδ - Τενερίφη 0-2
Πένια Ντεπορτίβα - Μάλαγα 1-1 (πεν. 7-8)
Ουέλβα - Μπούργος 0-1
Τορελαβένγκα - Οβιέδο 2-2 (παρ. 2-3)
Τορεμολίνος - Ουέσκα 2-2 (πεν. 4-2)
Αντάρβε - Λινάρες 1-2
Βιμενόρ - Μιράντες 0-2
Σιρμπονέρο - Ιντερσίτι 0-1
Τερσουέλ - Λας Πάλμας 0-1
Σαν Χουάν - Νουμάνθια 0-2
Κορούσο - Ελντένσε 1-1 (πεν. 2-4)
Ουρένσε - Αλκορκόν 1-1 (πεν. 2-4)
Γεκλάνο - Γρανάδα 2-3
Γεΐντα - Αλαβές 0-1

 

COPA DEL REY Τελευταία Νέα