Χοακίν: «Θα συνεχίσω για άλλη μια χρονιά»

Χοακίν: «Θα συνεχίσω για άλλη μια χρονιά»

Κώστας Τόπας
Χοακίν: «Θα συνεχίσω για άλλη μια χρονιά»

bet365

Ο εμβληματικός αρχηγός της Μπέτις, Χοακίν αποκάλυψε ότι παρά τα 40 του χρόνια δεν σκοπεύει να αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Η Μπέτις επέστρεψε στον θρόνο του Κόπα Ντελ Ρέι μετά από 17 χρόνια λυγίζοντας τη Βαλένθια στα πέναλτι (5-4, 1-1 παρ.) και χάρισε στον «αιωνόβιο» αρχηγό της έναν δεύτερο τίτλο στην τελευταία του επαγγελματική σεζόν.

Ο εμβληματικός αρχηγός της Μπέτις, Χοακίν, που έγραψε ιστορία μετά την κατάκτηση του Copa del Rey, όντας ο πρώτος στην ιστορία με δύο τρόπαια, δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή. Ο 40χρονος Ισπανός, ο οποίος έγινε μέλος της Ακαδημίας της Μπέτις στα 16 του και πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα το 2000. Αυτή είναι η δεύτερη θητεία του στην ομάδα (2000-06, 2015-2022) και όπως ο ίδιος τόνισε σε πρόσφατες δηλώσεις του δεν έχει σκοπό να τα παρατήσει τώρα, μιας και θα συνεχίσει γι' ακόμη μία χρονιά.

«Δεν ξέρω αν θα χαλάσω τα σχέδια σας, αλλά λυπάμαι πολύ. Θα συνεχίσω για άλλη μια χρονιά», τόνισε χαρακτηριστικά ο εμβληματικός αρχηγός της Μπέτις.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

COPA DEL REY Τελευταία Νέα