Σενεγάλη - Μαρόκο: Ο Πάπε Γκέιγ δίνει το προβάδισμα στον τελικό θρίλερ (vid)

Μάρθα Χωριανοπούλου
coppa africa

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Σε ένα συναρπαστικό και επεισοδιακό φινάλε στον τελικό του Copa Africa, η Σενεγάλη πήρε το προβάδισμα απέναντι στο Μαρόκο χάρη σε γκολ του Πάπε Γκέιγ στο 94’.

Η Σενεγάλη βρήκε το γκολ που της έδωσε το προβάδισμα στο 94’ με τον Πάπε Γκέγ να σκοράρει. Ο Σενεγαλέζος επιθετικός απέφυγε τον Χακίμι με εξαιρετική κίνηση και με ψύχραιμο τελείωμα έστειλε την μπάλα στο δεξί παραθυράκι, χαρίζοντας στην ομάδα του προβάδισμα στην παράταση.

Η αναμέτρηση είχε ήδη σημαδευτεί από ένταση και διακοπές, η Σενεγάλη αποχώρησε από το γήπεδο μετά από ένσταση για πέναλτι υπέρ του Μαρόκου, επιστρέφοντας τελικά στο παιχνίδι μετά από παρέμβαση του Σαντιό Μανέ. Προηγουμένως, ο Μπραΐμ Ντίαθ είχε εκτελέσει πέναλτι αλλά ο Μεντί απέκρουσε, κρατώντας το 0-0 και στέλνοντας τον τελικό στην παράταση. Το γκολ του Πάπε Γκέιγ δίνει στην Σενεγάλη ψυχολογικό προβάδισμα, ενώ το Μαρόκο καλείται τώρα να αντιδράσει.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

COPA AFRICA Τελευταία Νέα