Ολυμπιακός: Πάει πίσω η επιστροφή Ονιεκούρου

Βασίλης Μπαλατσός
Ολυμπιακός: Πάει πίσω η επιστροφή Ονιεκούρου

bet365

Η Νιγηρία προκρίθηκε στους «16» του Copa Africa, μετά τη νίκη επί του Σουδάν και συνεπώς η επιστροφή του Χένρι Ονιεκούρου στην Ελλάδα πάει πίσω.

Η Νιγηρία επικράτησε με 3-1 του Σουδάν, έκανε το 2/2 στον 4ο όμιλο του Copa Africa και «κλείδωσε» την πρόκριση της στους «16» της διοργάνωσης. Οι «Σούπερ Αετοί» έγιναν η τρίτη χώρα που εξασφάλισε την πρόκριση της στην επόμενη φάση της κορυφαίας διοργάνωσης του ποδοσφαίρου της Αφρικής μετά το Καμερούν των Κούντε - Επασί και το Μαρόκο.

Οι Νιγηριανοί θα δώσουν τουλάχιστον δυο ακόμα παιχνίδαι στο Copa Africa, καθώς εκτός από το τρίτο παιχνίδι του ομίλου θα αγωνιστούς και στους «16» για το εισιτήριο των προημιτελικών. Με βάση αυτά τα δεδομένα η επιστροφή του Χένρι Ονιεκούρου στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού πάει πίσω, καθώς ο επόμενος γύρος του τουρνουά θα διεξαχθεί από 23 μέχρι και 26 του μηνός. Φυσικά όσο πιο μακριά πάει η Νιγηρία τόσο πιο πίσω θα μείνει η επιστροφή του 24χρονου εξτρέμ.

Ο Ονιεκούρου δεν πήρε λεπτό συμμετοχής στα παχνίδια των «Σούπερ Αετών» με Αίγυπτο και το Σουδάν, καθώς παρέμεινε στον πάγκο.

 

COPA AFRICA Τελευταία Νέα