Νιγηρία - Σουδάν 3-1: Πέρασαν στην επόμενη φάση οι «Σούπερ Αετοί»

Νιγηρία - Σουδάν 3-1: Πέρασαν στην επόμενη φάση οι «Σούπερ Αετοί»

Βασίλης Μπαλατσός
Νιγηρία - Σουδάν 3-1: Πέρασαν στην επόμενη φάση οι «Σούπερ Αετοί»

bet365

Η Νιγηρία έκανε το 2/2 στο Copa Africa, καθώς επικράτησε με 3-1 του Σουδάν και προκρίθηκε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Στον πάγκο έμεινε ο Ονιεκούρου.

Η Νιγηρία μετά τη νίκη της κόντρα στην Αίγυπτο του Μοχάμεντ Σαλάχ «ζευγάρωσε» τα τρίποντα της στον 4ο όμιλο του Copa Africa, καθώς επικράτησε με 3-1 του Σουδάν και «σφράγισε» το εισιτήριο για τους «16» της διοργάνωσης, ακολουθώντας το Καμερούν των Κούντε - Eπασί και το Μαρόκο.

Οι «Σούπερ Αετοί» ξεκίνησαν δυνατά και άνοιξαν το σκορ μόλις στο 3ο λεπτό με τον Σάμουελ Τσουκουέζε, ενώ λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους ο Τάιγουο Αγουονίγι, έδωσε προβάδισμα δύο γκολ στην ομάδα του. Δευτερόλεπτα μετά την έναρξη του δεύτερου μέρους, ο Μόουζες Σάιμον «κλείδωσε» τη νίκη, κάνοντας το 3-0, με το Σουδάν να καταφέρνει μόνο να μειώσει στο 70' με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γουαλιελντίν Κεντρ.

Αποτελέσματα 2ης αγωνιστικής

Νιγηρία - Σουδάν 3-1

Γουινέα Μπισσάου - Άιγυπτος (15/1, 21:00)

Βαθμολογία

1. Νιγηρία 6 (4-1)

2. Γουινέα Μπισσάου 1 (0-0)

3. Σουδάν 1 (1-3)

4. Αίγυπτος 0 (0-1)

Επόμενη αγωνιστική (19/1)

Γουινέα Μπισσάου - Νιγηρία

Αιγύπτος - Σουδάν

Περισσότερα σε λίγο...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

COPA AFRICA Τελευταία Νέα