Γκουαρδιόλα: «Η καλύτερη τριπλέτα που είδα ποτέ» (vid)

Gazzetta team
Γκουαρδιόλα: «Η καλύτερη τριπλέτα που είδα ποτέ» (vid)

bet365

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα έβγαλε το… καπέλο στον Νεϊμάρ ενόψει του ημιτελικού της Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν (28/4, 22:00, Cosmotesports2HD) και δήλωσε ότι το «MSN» της Μπαρτσελόνα είναι η καλύτερη τριπλέτα που έχει δει ποτέ.

Δεν έσμιξαν ποτέ ως παίκτης-προπονητής. Ο ένας έφυγε από τη Μπαρτσελόνα το καλοκαίρι του 2012, ο άλλος κατέφτασε στο «Καμπ Νόου» έναν χρόνο αργότερα. Ωστόσο, ο Πεπ Γκουαρδιόλα τρέφει ιδιαίτερη εκτίμηση στην ποδοσφαιρική φιγούρα που λέγεται Νεϊμάρ και τον συγκαταλέγει στην κορυφαία τριπλέτα που είδε ποτέ στην καριέρα του, η οποία και αποτέλεσε το σημείο αναφοράς των Μπλαουγκράνα στην εποχή που ακολούθησε της δικής του «χρυσής» τετραετίας.

«Είμαι σίγουρος ότι αν είχε μείνει περισσότερο, θα είχε κατακτήσει δύο ή τρία ακόμη Champions League. Εκείνη η τριπλέτα (Μέσι, Σουάρες, Νεϊμάρ) ήταν ασταμάτητη, η κορυφαία τριπλέτα που έχω δει ποτέ. Μετά αποφάσισε να πάει στο Παρίσι, που δεν ήταν κακή επιλογή», δήλωσε χαρακτηριστικά ενόψει του ημιτελικού του Champions League μεταξύ Μάντσεστερ Σίτι και Παρί Σεν Ζερμέν και συμπλήρωσε σε αποθεωτικό τόνο για τον Βραζιλιάνο αρτίστα:

«Είναι απόλαυση να τον παρακολουθείς ως θεατής. Του εύχομαι σταθερότητα, χωρίς τραυματισμούς. Είμαι μεγάλος θαυμαστής του, διότι βοήθησε να αναπτυχθεί το ποδόσφαιρο».

Απολαύστε όλα τα γκολ του «MSN» με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα