Γκουαρδιόλα: «Εμείς δεν έχουμε Νειμάρ, Μπαπέ, Μέσι ή Ρονάλντο»

Κώστας Τόπας
Γκουαρδιόλα: «Εμείς δεν έχουμε Νειμάρ, Μπαπέ, Μέσι ή Ρονάλντο»

bet365

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα μίλησε για την αναμέτρηση με την Παρί Σεν Ζερμέν (28/04, 22:00) για την ημιτελική φάση του Champions League, τονίζοντας πως η ομάδα του μπορεί να μην έχει αστέρες αλλά έχει την ποιότητα για να φτάσει στην κορυφή.
Καθημερινά Novi Specials στοιχήματα & σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις! (21+)

Μάντσεστερ Σίτι και Παρί Σεν Ζερμέν κοντράρουν τις δυνάμεις τους στο «Παρκ ντε Πρενς» για τον πρώτο αγώνα της ημιτελικής φάσης του Champions League.

Ο Πεπ Γκουαδιόλα, μιλώντας στο «Canal Plus», παραδέχθηκε ότι οι «Πολίτες» δεν διαθέτουν ένα μεγάλο αστέρι, όπως οι Νεϊμάρ, Κιλιάν Μπαπέ, Λιονέλ Μέσι ή Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά στο σύνολο διαθέτουν ένα ποιοτικό ρόστερ.

«Ίσως να μην έχουμε ούτε έναν παίκτη που να είναι σε θέση να κερδίσει ένα παιχνίδι μόνος του όπως ο Νεϊμάρ, Κιλιάν Μπαπέ, Λιονέλ Μέσι ή Κριστιάνο Ρονάλντο. Αλλά το μέσο επίπεδο των παικτών μου είναι τόσο υψηλό που καμία αλλαγή δεν ρίχνει την ισορροπία της ομάδας. Όταν οι άνθρωποι με ζητούν να μιλήσω για παίκτες, για την ποιότητά τους, απαντώ πάντα με το ίδιο πράγμα: απλά πρέπει να παρακολουθήσετε. Ανοίξτε την τηλεόρασή σας και απολαύστε», τόνισε χαρακτηριστικά ο Καταλανός τεχνικός της Σίτι.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα