Ρομπέρτο Κάρλος: «Ο Σαλάχ ούτε που θα πλησιάσει τον Ράμος» (vid)

Βασίλης Τεμπέλης
Ρομπέρτο Κάρλος: «Ο Σαλάχ ούτε που θα πλησιάσει τον Ράμος» (vid)

bet365

Ο Ρομπέρτο Κάρλος σχολίασε την κλήρωση που έφερε τη Ρεάλ αντιμέτωπη με τη Λίβερπουλ και θυμήθηκε τον τραυματισμό του Μοχάμεντ Σαλάχ στη σύγκρουση με τον Σέρχιο Ράμος στον τελικό του Κιέβου, ενώ υποστήριξε γελώντας ότι ο Αιγύπτιος ούτε που θα πλησιάσει τον Ισπανό.

Η Ρεάλ θα αντιμετωπίσει τη Λίβερπουλ στα προημιτελικά του Champions League με τη συζήτηση να περιστρέφεται αναπόφευκτα γύρω από τον τελικό της διοργάνωσης της σεζόν 2017-18 ανάμεσα στις δύο ομάδες στο Κίεβο - οι «μερένγκες» νίκησαν 3-1 και κατέκτησαν τον τίτλο - και τη σύγκρουση του Μοχάμεντ Σαλάχ με τον Σέρχιο Ράμος, από την οποία προκλήθηκε ο τραυματισμός του Αιγύπτιου φορ.

Ο Ρομπέρτο Κάρλος σχολίασε την κλήρωση και υποστήριξε γελώντας ότι ο Μοχάμεντ Σαλάχ ούτε που θα πλησιάσει σε αυτά τα δύο ματς τον Ισπανό αρχηγό της Ρεάλ.

«O Σαλάχ ούτε που θα πλησιάσει τον Σέρχιο Ράμος. Θα είναι μία μονομαχία για την οποία γίνει πολλή συζήτηση. Θα παίξουμε κόντρα σε μία καλή ομάδα. Το πρώτο ματς είναι στη Μαδρίτη και η Ρεάλ βρίσκεται σε καλό μομέντουμ.

Το σημαντικό είναι να έχει ο Ζιντάν όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, Πρέπει να ανησυχούμε για τη Λίβερπουλ, αλλά εκείνοι πρέπει να ανησυχούν περισσότερο για εμάς», σχολίασε ο Βραζιλιάνος.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα