UEFA: Οι τιμωρίες για Κολτσέσκου και Γουεμπό (vid)

Gazzetta team
UEFA: Οι τιμωρίες για Κολτσέσκου και Γουεμπό (vid)

bet365

Η UEFA τιμώρησε με αποκλεισμό από τους ορισμούς μέχρι το τέλος της σεζόν τον Ρουμάνο διαιτητή, Σεμπάστιαν Κολτσέσκου, για την επίθεση στον Πιέρ Γουεμπό, Ένα ματς τιμωρία για τον Καμερουνέζο βοηθό προπονητή της Μπασακσεχίρ.

Τις ποινές για τους πρωταγωνιστές της επειδοσιακής αναμέτρησης της Παρί Σεν-Ζερμέν με την Μπασακσεχίρ στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του Champions League ανακοίνωσε τη Δευτέρα (8/3) η UEFA. Το ματς ξεκίνησε στις 8 Δεκεμβρίου, αλλά διεκόπη και συνεχίστηκε την επόμενη ημέρα (9/12) με νέους διαιτητές (Μάκελι, Ντικς, Μπόνιεκ, Φρανκόβσκι).

Ο Καμερουνέζος βοηθός προπονητή των φιλοξενούμενων, Πιέρ Γουεμπό, διαμαρτυρήθηκε γιατί ο τέταρτος διαιτητής του ματς τον αποκάλεσε νέγρο (negru στη ρουμανική γλώσσα) και σύσσωμη η τουρκική ομάδα αντέδρασε αποχωρώντας.

Ο Ρουμάνος τέταρτος διαιτητής του ματς, Σεμπάστιαν Κολτσέσκου, τιμωρήθηκε με αποκλεισμό από τους ορισμούς μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν για «ακατάλληλη συμπεριφορά» και την υποχρέωση να παρακολουθήσει εκπαιδευτικό πρόγραμμα μέχρι και την 30ή Ιουνίου.

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα υπό την αιγίδα της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας θα παρακολουθήσει και ο συμπατριώτης του βοηθός στο ματς, Οκτάβιαν Σόβρε.

Ο Πιέρ Γουεμπό τιμωρήθηκε με αποκλεισμό από το επόμενο ευρωπαϊκό ματς για «αντιαθλητική συμπεριφορά».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα