Ο Μαραντόνα το έλεγε από το 2017: «Ρεάλ, πάρε τον Μπαπέ!» (vid)

Gazzetta team
Ο Μαραντόνα το έλεγε από το 2017: «Ρεάλ, πάρε τον Μπαπέ!» (vid)

bet365

Trending Topic στην Ισπανία με πάνω από 20.000 Tweets το «Florentino ficha a Mbappe» (Φλορεντίνο πάρε τον Μπαπέ), με το βίντεο του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα να προτρέπει τον πρόεδρο της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ, να αποκτήσει τον Γάλλο σούπερ σταρ, να κυριαρχεί.

Ήταν αναμενόμενο και επιβεβαιώθηκε στην πράξη. Το ρεσιτάλ του Κιλιάν Μπαπέ στο «Καμπ Νόου» και το χατ – τρικ του στο 4-1 της Παρί Σεν Ζερμέν επί της Μπαρτσελόνα προκάλεσε... έκρηξη ενθουσιασμού στους φίλους της Ρεάλ Μαδρίτης, οι οποίοι ονειρεύονται να δουν τον Γάλλο σούπερ σταρ ντυμένο στα λευκά.

Το «Florentino ficha a Mbappe» (Φλορεντίνο πάρε τον Μπαπέ) έγινε Trending Topic στην Ισπανία μέσα σε λίγα λεπτά, με τις έξυπνες ατάκες να έχουν την τιμητική τους.

«Αν μετά από αυτή την επίδειξη ο Φλορεντίνο δεν πάρει τον Μπαπέ, θα πάψω να πιστεύω στον καπιταλισμό» έγραφε ο Sergio, με τον Miguel Angel Alcantara να προσθέτει πως «Φλορεντίνο πάρε τον Μπαπέ, αν δεν έχεις χρήματα, θα κάνουμε όλοι έναν έρανο».

Ο Malonga, με αρκετή δόση υπερβολής, έγραψε: «Φλορεντίνο, σε παρακαλώ, πάρτον, πούλα όποιον χρειαστεί, βάζω στην διάθεσή σου τα όργανά μου, αλλά σε παρακαλώ πάρε τον Μπαπέ. Όποιος έχει αυτόν τον τύπο, θα κυριαρχήσει στο ποδόσφαιρο τα επόμενα 10 χρόνια».

Σύμφωνα με τον Ghostface, μάλιστα, «αν η Ρεάλ Μαδρίτης δεν πάρει τον Μπαπέ θα είναι η μεγαλύτερη καταστροφή στην ιστορία του συλλόγου, μαζί με την πώληση του Κριστιάνο».

Σε αυτό το Trending Topic, όμως, με πάνω από 20.000 tweets (!), αυτό που κυριάρχησε ήταν ένα βίντεο με δηλώσεις του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, ο οποίος το 2017, ως προπονητής της Φουτζαϊρά στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, αποκάλυψε στην ισπανική εφημερίδα «AS» ότι είχε συμβουλεύσει τον Φλορεντίνο Πέρεθ να πάρει τον Μπαπέ, όταν ο Γάλλος ήταν ακόμα (πιο) πιτσιρικάς.

«Μπορεί να ξεπεράσει πολλούς παίκτες (σ.σ. ο Μπαπέ). Και γιατί να μην τον πάρει η Ρεάλ; Το είπα στον Φλορεντίνο ότι πρέπει να πάρει τον Μπαπέ. Του το είπα! Όταν βρεθήκαμε στη FIFA. Μου είπε «ξέρεις, έχουμε τον Κριστιάνο και τον άλλο. Και που να βάλουμε τον Μπέιλ...». Πούλα τον Μπέιλ, δώστον. Πιστεύω ότι πρέπει να αγοράσουν τον Μπαπέ» έλεγε ο Ντιεγκίτο, ο οποίος βεβαίως έβλεπε πως θα εξελίσσονταν το φαινόμενο Μπαπέ...

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα