Σάρι - Γιουβέντους: «Αν φύγω, δεν θα είναι επειδή έχασα από τη Λυών»

Gazzetta team
Σάρι - Γιουβέντους: «Αν φύγω, δεν θα είναι επειδή έχασα από τη Λυών»

bet365

Ο Μαουρίτσιο Σάρι απάντησε στα σενάρια που προβλέπουν την αποχώρησή του από τη Γιουβέντους σε περίπτωση αποκλεισμού από τη Λυών, δηλώνοντας ότι μια τέτοια κίνηση ταιριάζει μόνο σε ερασιτεχνική διοίκηση.

Μετά το 9ο σερί πρωτάθλημα, η Γιουβέντους πέφτει ξανά στην ευρωπαϊκή «αρένα» και ο Μαουρίτσιο Σάρι δέχεται πίεση για πρόκριση επί της Λυών, ώστε να σώσει το «κεφάλι» του και να μην απολυθεί πρόωρα από τους Μπιανκονέρι.

Ωστόσο, ο Ιταλός τεχνικός ξεκαθάρισε πως δεν δίνει υπόσταση σε τέτοια σενάρια και ότι αν πρόκειται να αποτελέσει παρελθόν, δεν θα έχει να κάνει με την αποτυχία απέναντι στους Λιονέ.

Κατά τη συνέντευξη Τύπου πριν από την αναμέτρηση στο Τορίνο, στην οποία η Κυρία πρέπει να ανατρέψει το 1-0 από το ματς στο «Groupama Stadium», ο τεχνικός της Γιούβε δήλωσε πως μια τέτοια απόφαση θα έπαιρναν μόνο ερασιτέχνες στη διοίκηση μιας ομάδας, αλλά στην περίπτωση του κλαμπ αυτό το επίπεδο είναι αρκετά υψηλό για να ληφθεί μέσα από ένα μόνο ματς στο φινάλε της σεζόν.

«Δεν σκέφτηκα ότι αυτό ίσως να είναι το τελευταίο ματς μου στη Γιουβέντους, διότι αυτό θα σήμαινε επίσης πως έχουμε ερασιτέχνες στη διοίκηση και πραγματικά είναι στελέχη από το κορυφαίο επίπεδο. Η αξιολόγηση σχετικά με το αν θα μείνω ή θα φύγω είναι ανεξάρτητη από αυτό το ματς. Διαφορετικά, οι διευθυντές θα είχαν κάνει αξιολογήσεις και με βάση τους οπαδούς και το συναισθηματικό κομμάτι», δήλωσε συγκεκριμένα και συμπλήρωσε αναφορικά με το ματς απέναντι στη γαλλική ομάδα:

«Οι νίκες και οι τίτλοι είναι εξαιρετικό γεγονός, που ποτέ δεν πρέπει να αντιμετωπίζονται ως κάτι απλό. Ήταν το πιο δύσκολο πρωτάθλημα της ιστορίας, είμαστε πολύ χαρούμενοι που τα καταφέραμε, δεν ξέρω αν υπάρχει απαισιοδοξία και δεν με απασχολεί. Είναι ένα σημαντικό ματς αυτό απέναντι στη Λυών, αλλά όχι το πιο σημαντικό. Θα ήταν, φυσικά, υπέροχο να προκριθούμε στο Final-8 στην Πορτογαλία και να είμαστε μέρος της ελίτ του παγκόσμιου ποδοσφαίρου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα