Μπαρτσελόνα-Νάπολι: Οδεύει προς Πορτογαλία η έδρα της ρεβάνς

Κώστας Τόπας
Μπαρτσελόνα-Νάπολι: Οδεύει προς Πορτογαλία η έδρα της ρεβάνς

bet365

Νέα δημοσιεύματα, αναφέρουν πως η ρεβάνς μεταξύ της Μπαρτσελόνα και της Νάπολι, συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να μην διεξαχθεί στο Καμπ Νου και να πραγματοποιηθεί στην Πορτογαλία.

Στις 8 Αυγούστου, η Μπαρτσελόνα υποδέχεται τη Νάπολι, για τη ρεβάνς, της φάσης των «16» του Champions League. Ωστόσο, ακόμα και σήμερα η έδρα που θα φιλοξενήσει το συγκεκριμένο ματς, θεωρείται αβέβαιη.

Μάλιστα, η UEFA φέρεται να ζήτησε από το Υπουργείο Υγείας της Καταλανίας να παράσχει επαρκείς εγγυήσεις για την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα στο Καμπ Νου. Σε περίπτωση που δεν λάβει τα απαραίτητα δικαιολογητικά και έγγραφα που ζητεί, τότε η αναμέτρηση, ενδέχεται να διεξαχθεί στην Πορτογαλία.

Σύμφωνα με την αθλητική εφημερίδα, O Jogo, τόσο η Πόρτο όσο και το Γκιμαράρες έχουν διαθέσει τα γήπεδά τους για να φιλοξενήσουν τις δύο ομάδες στην Πορτογαλία, αλλά ιταλικά δημοσιεύματα επισημαίνουν ότι η Μπάρτσα, επιθυμεί να παίξει το παιχνίδι μόνο στην έδρα της.

Οι άνθρωποι της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Συνομοσπονδίας είναι ιδιαίτερα προβληματισμένοι και το προσεχές διάστημα αναμένεται να λάβουν μία οριστική απόφαση.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα