Έξαλλοι στην Ίντερ με τον Ικάρντι για ένα... like! (pic & vid)

Gazzetta team
Έξαλλοι στην Ίντερ με τον Ικάρντι για ένα... like! (pic & vid)

bet365

Την οργισμένη διαδικτυακή αντίδραση των φίλων της Ίντερ προκάλεσε ο Μάουρο Ικάρντι με ένα like σε ανάρτηση του Μπόγιαν Κρκιτς «εις βάρος» των Νερατζούρι.

Το γυαλί μεταξύ Ίντερ και Μάουρο Ικάρντι έχει ραγίσει και δεν ξανακολλάει. Σε αυτό, βεβαίως, «βοηθάει» και ο Αργεντινός επιθετικός με την συμπεριφορά του, κάνοντας like εκεί που δεν πρέπει.

Ο Μπόγιαν Κρκιτς, πρώην επιθετικός της Μπαρτσελόνα, ανέβασε φωτογραφίες από το γκολ του εις βάρος της Ίντερ που λανθασμένα ακυρώθηκε πριν από δέκα χρόνια και θα είχε δώσει στους Μπλαουγκράνα την πρόκριση στον τελικό του Champions League. Αντίθετα, η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο πέρασε στον τελικό και έφτασε μέχρι την κατάκτηση ενός ιστορικού τρεμπλ.

«aniVARsario» με μια περιπαικτική φατσούλα έγραψε στην ανάρτησή του, κάνοντας λογοπαίγνιο με την επέτειο στα ισπανικά (aniversario) και το VAR, το οποίο θα μπορούσε, αν υπήρχε τότε, να είχε αλλάξει την ιστορία.

aniVARsario #barçainter #2010

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bojan Krkic (@bokrkic) στις

Ο Ικάρντι θεώρησε άκακο (;) να κάνει like σε μια ανάρτηση που ξεκάθαρα ήταν εις βάρος της Ίντερ, με αποτέλεσμα το διαδικτυακό... κράξιμο να πέσει βροχή για τον Αργεντινό επιθετικό, ο οποίος παίζει δανεικός στην Παρί Σεν Ζερμέν και το μέλλον του είναι αβέβαιο.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα