Γκασπερίνι: «Θα νικήσουμε τον κίνδυνο» (vid)

Gazzetta team
Γκασπερίνι: «Θα νικήσουμε τον κίνδυνο» (vid)

bet365

Μήνυμα αισιοδοξίας του Τζιάν Πιέρο Γκασπερίνι για την μάχη κατά του κοροναϊού – Γιόζιπ Ίλιτσιτς: «Να διασκεδάσουμε κάθε λεπτό»

Η Ιταλία δοκιμάζεται από τον κοροναϊό, το Μπέργκαμο είναι στο επίκεντρο της εξάπλωσης και ο Τζιάν Πιέρο Γκασπερίνι, μετά την ιστορική πρόκριση της Αταλάντα στα προημιτελικά του Champions League, θέλησε να στείλει ένα μήνυμα αισιοδοξίας στην πόλη.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί εκπροσωπούμε μια περιοχή που έχει υποφέρει πολύ. Έχουμε λάβει πολλά μηνύματα από εκεί. Μας ήρθε ένα από την διευθύντρια του νοσοκομείου του Μπέργκαμο και από κόσμο που είδε το ματς στο σπίτι» είπε σχετικά ο 62χρονος προπονητής, προαναγγέλλοντας χαρούμενες στιγμές για την πόλη σε λίγους μήνες.

«Θα έχουμε χρόνο και ευκαιρία για να κάνουμε μια μεγάλη γιορτή τον Ιούνιο και για αυτόν τον κίνδυνο που θα νικήσουμε» συμπλήρωσε για τον κοροναϊό ο χαμογελαστός Γκασπερίνι.

Το φιλί του «Πάπου» στον ιστορικό γκολτζή

Την παράσταση στο «Μεστάγια», βεβαίως, έκλεψε ο Γιόζιπ Ίλιτσιτς, ο οποίος με τέσσερα γκολ έγινε ο πρώτος που το καταφέρνει σε εκτός έδρας νοκ άουτ αγώνα του Champions League και, πλέον, κοιτάει στα μάτια Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο.

«Λυπάμαι πολύ που το ποδόσφαιρο παίζεται απέναντι σε άδειες κερκίδες» είπε αρχικά ο Σλοβένος, χαρούμενος που «κάναμε το καθήκον μας και δώσαμε χαρά σε όλους αυτούς που έμειναν πίσω στο σπίτι».

Ο Ίλιτσιτς επανέλαβε ότι «η Αταλάντα δεν είναι μια έκπληξη πια» και, αφού δέχθηκε το φιλί του αρχηγού «Πάπου» Γκόμες για το ρεσιτάλ του και το βραβείο του MVP, προέτρεψε εαυτόν και τους συμπαίκτες του «να συνεχίσουμε, να αποδείξουμε ότι αξίζουμε που παίζουμε εδώ και να διασκεδάσουμε κάθε λεπτό».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα