Βαλένθια – Αταλάντα: Το καρέ του απίστευτου Ίλιτσιτς έγραψε ιστορία (vid)

Gazzetta team
Βαλένθια – Αταλάντα: Το καρέ του απίστευτου Ίλιτσιτς έγραψε ιστορία (vid)

bet365

Ο Γιόζιπ Ίλιτσιτς καθάρισε μόνος του τη Βαλένθια, έστειλε την Αταλάντα στους “8” και έγινε ο πρώτος με τέσσερα γκολ σε εκτός έδρας νοκ άουτ ματς του Champions League.

Χτύπησε στο 3', το 43', το 71' και στο 82' ολοκλήρωσε το μυθικό καρέ της ζωής του. Ο Γιόζιπ Ίλιτσιτς καθάρισε μόνος του με 3-4 για την Αταλάντα στο “Μεστάγια” τη Βαλένθια και όχι μόνο την έστειλε για πρώτη φορά τόσο μακριά στην Ευρώπη, τοποθέτησε το όνομά του σε μία λίστα όπου δεν υπάρχει κανένα άλλο.

Ο Σλοβένος επιθετικός έγινε ο πρώτος που σκοράρει τέσσερα γκολ σε εκτός έδρας αναμέτρηση σε φάση νοκ άουτ του Champions League. Μόνο οι Μέσι (2 φορές), Λεβαντόφσκι, Μάριο Γκόμες το έχουν πετύχει καρέ, αλλά το έχουν κάνει στις δικές τους έδρες. Και κάπως έτσι ο Ίλιτσιτς έφτασε τα 14 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις για το 2020 και είναι ο πρώτος σκόρερ ημερολογιακά στις πέντε μεγάλες Λίγκες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα