Ολυμπιακός: Τα κρυφά ατού του Μαρτίνς για την Πλζεν! (poll)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Τα κρυφά ατού του Μαρτίνς για την Πλζεν! (poll)

bet365

Ο Πορτογάλος προπονητής έχει τέσσερις παίκτες τουλάχιστον που μπορεί να αποδειχθούν κρυφά... όπλα του Ολυμπιακού στην... μάχη Νο2 με τη Βικτόρια Πλζεν στο γήπεδο Καραϊσκάκη.

Πρόκειται για τέσσερις παίκτες που με το ταλέντο και την δυναμική τους μπορούν να προσφέρουν εάν τα πράγματα γίνουν πιο... ζόρικα. Ειδικότερα:

ΛΑΖΑΡ ΡΑΝΤΖΕΛΟΒΙΤΣ: Όπως έχουμε γράψει ξανά το ποδοσφαιρικό θράσος και το ταλέντο του πιτσιρικά winger έβαλαν... ζόρια στον Πέδρο Μαρτίνς εδώ και μέρες και φυσικά από τα φιλικά προετοιμασίας. Ο νεαρός Σέρβος μεσοεπιθετικός μπήκε ως αλλαγή στο Πλζεν - Ολυμπιακός και στα λίγα λεπτά που έπαιξε έκανε διαφορά με τις ενέργειές του και τις πλαγιοκοπήσεις του και θα μπορούσε ακόμα και να σκοράρει. Ένας γρήγορος και καλός πλάγιος επιθετικός, ικανός να αποδειχθεί λίρα εκατό!

ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ: Μπορεί να προέρχεται από πρωτάθλημα εκτός Ευρώπης, όμως έχει πίσω του θητεία σε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και παραστάσεις και στο μικρό δείγμα που έχει παρουσιάσει στον Ολυμπιακό είναι ένας αρκετά κινητικός και δραστήριος επιθετικός, που μπορεί να παίξει και πιο περιφερειακά. Ο Μαρτίνς τον σκεφτόταν ακόμα και βασικό.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΟΥΡΑΣ: Στο πρώτο ματς με την Πλζεν δεν του πήγαν τόσο καλά τα πράγματα. Ωστόσο ο Έλληνας μεσοεπιθετικός είναι μία επιλογή που δίνει λύσεις τακτικά, δημιουργικά και επιθετικά και ακόμα και στο πρέσινγκ και την αμυντική κάλυψη. Μπορεί να είναι στην παρούσα φάση βασικός αλλά δεν είναι στα ονόματα πρώτης γραμμής ή τα βαριά... χαρτιά. Είναι όμως μία χρήσιμη παρουσία, που έχει δείξει και πέρυσι πως μπορεί να δώσει πράγματα.

ΜΠΡΟΥΝΟ: Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός - όπως ισχύει και με τον Ραντζέλοβιτς - είναι μία επιλογή που χαίρει της μεγάλης εκτίμησης του Μαρτίνς. Μπορεί να παίξει σε παραπάνω από μία θέσεις και ένα σημαντικό του προσόν είναι η μεταφορά της μπάλας και οι κάθετες μεταβιβάσεις.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα