Ολυμπιακός: Ραντζέλοβιτς, η αποκάλυψη που έβαλε... δύσκολα στον Μαρτίνς!

Ολυμπιακός: Ραντζέλοβιτς, η αποκάλυψη που έβαλε... δύσκολα στον Μαρτίνς!

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Ραντζέλοβιτς, η αποκάλυψη που έβαλε... δύσκολα στον Μαρτίνς!

bet365

Το ποδοσφαιρικό θράσος και το ταλέντο του πιτσιρικά winger έβαλαν... ζόρια στον Πέδρο Μαρτίνς ενώ και ο έτερος νεαρός Σέρβος, Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς, δείχνει αποφασισμένος να βρει την θέση του στην ομάδα.

Στα 21 του χρόνια ο Λαζάρ Ραντζέλοβιτς χρησιμοποιήθηκε στα φιλικά του Ολυμπιακού από τον Πέδρο Μαρτίνς ως ακραίος επιθετικός, δείχνοντας πολύ καλά στοιχεία κυρίως στο δημιουργικό κομμάτι καθώς και στην γρήγορη μεταφορά της μπάλας και την τεχνική. Ο Ραντζέλοβιτς που συνεχίζει να θεωρείται από τα πολύ μεγάλα ταλέντα στην Σερβία με την εικόνα που παρουσίασε ήταν μία ευχάριστη... αποκάλυψη της προετοιμασίας των Πειραιωτών.

Ο ίδιος ο Πορτογάλος τεχνικός είπε σχετικά πως «ο Ραντζέλοβιτς είναι ένας ποδοσφαιριστής αρκετά νέος, ο οποίος από την πρώτη μέρα έδειξε ότι έχει πράγματα και στοιχεία που μπορούν να μας βοηθήσουν στον Ολυμπιακό». Ο Μαρτίνς ο ίδιος ξεχώρισε τον νεαρό winger που στην καριέρα του έχει παίξει 31 ματς ως αρ. εξτρέμ με 5 γκολ και 10 ασίστ και 5 ως δεξιός με 2 τέρματα και 1 ασίστ. Η μεγάλη διάθεση, το ταλέντο και τα προσόντα του νεαρού, κυρίως στο πως ανοίγει και... απλώνει το παιχνίδι δημιουργούν... ζόρια και ευχάριστο... πονοκέφαλο στον Πορτογάλο κόουτς, που είχε τον παίκτη βασικό στο φιλικό με τον Αμβούργο και με τη Ντιναμό Κιέβου τον είχε βάλει αλλαγή. Από την άλλη εκτός από τον Ραντζέλοβιτς υπάρχει και άλλος Σέρβος, ο στόπερ Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς. Περίπου δύο χρόνια πιο μικρός αλλά εντάχθηκε στις προπονήσεις δύο ημέρες νωρίτερα από το προκαθορισμένο ραντεβού του με την ομάδα!

Ο Μάρκοβιτς επίσης θεωρείται πολλά υποσχόμενος και χαρισματικός και δείχνει διατεθειμένος να βρει μία θέση στο ρόστερ. Με τους δύο αυτούς παίκτες ο Ολυμπιακός δείχνει να έχει ξανά πιθανότητες στο να πάρει μεγάλες αγωνιστικές βοήθειες από την αγορά της Σερβίας, που στο παρελθόν του έχει δώσει πολύ μεγάλες προσωπικότητες στο γήπεδο, που τον οδήγησαν σε διακρίσεις, ευρωπαϊκές πορείες και τίτλους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα