Παρί Σεν Ζερμέν - Σλόβαν Μπρατισλάβας: Χατ τρικ ο Τόρες

Γιάννης Πολιάς
Παρί Σεν Ζερμέν - Σλόβαν Μπρατισλάβας: Χατ τρικ ο Τόρες

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Μετά από εξαιρετική προσπάθεια του Ακλιούς, ο Τόρες έκανε το 4-0 για την Παρί Σεν Ζερμέν ενάντια στη Σλόβαν Μπρατισλάβας, ενώ δέκα λεπτά μετά σκόραρε ξανά για το 5-0.

Γκολ με το καλησπέρα για την Παρί Σεν Ζερμέν στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας, με τον Τόρες να σκοράρει ξανά με ωραίο σουτ για το 4-0 στο 47ο λεπτό, μετά από τρομερή κούρσα του Ακλιούς πίσω από το κέντρο.

Στο 57' δε, ο Ισπανός χτύπησε ξανά, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα μετά από κόρνερ του Ντεμπελέ και κάνοντας χατ τρικ. Αμέσως μετά πάντως ήρθε η απάντηση από πλευράς Σλοβάκων, με τον Καμαρά να καρφώνει την μπάλα στα δίχτυα με τρομερό σουτ από πλάγια θέση.

@Photo credits: Associated Press
 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα