Τζολάκης: «Για να αξίζει η προσπάθειά μας πρέπει να πάρουμε την πρόκριση με τον Άγιαξ»

Δημήτρης Τομαράς
Ο Κωνσταντίνος Τζολάκης του Ολυμπιακού

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Ο πρωταγωνιστής της νίκης του Ολυμπιακού επί της Μπάγερ Λεβερκούζεν, Κωνσταντίνος Τζολάκης αναφέρθηκε στο μεγάλο ματς που έρχεται την επόμενη εβδομάδα στο Άμστερνταμ.

Ενας από τους κομβικούς παίκτες της νίκης του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν ήταν ο Κωνταντίνος Τζολάκης, ο οποίος με τις μεγάλες επεμβάσεις του κράτησε το μηδέν.

Ο Έλληνας τερματοφύλακας των ερυθρόλευκων μίλησε στο MEGA μετά το ματς και τόνισε:

«Ηταν μια τεράστια νίκη, για να έχει αξία πρέπει να συνεχίσουμε και την άλλη εβδομάδα για να περάσουμε. Θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Είμαστε περήφανοι για τη στήριξη του κόσμου. Παίξαμε απέναντι σε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο. Ήταν καθοριστικό το δεύτερο γκολ κόντρα στη ροή του ματς. Στο δεύτερο μέρος διαχειριστήκαμε το προβάδισμα και πήραμε τη νίκη».

Αθλητικές Μεταδόσεις στο Gazzetta
tv-program

Όσο για το μεγάλο ματς με τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ που έρχεται, πρόσθεσε: «Αν δεν το κάνουμε, δεν αξίζει η προσπάθεια μας. Ο Άγιαξ είναι πολύ καλή ομάδα, θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να πάρουμε τη πρόκριση».

@Photo credits: INTIME
 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα