Μάντσεστερ Σίτι: Φοβήθηκε μαζική δηλητηρίαση στη Μαδρίτη πριν το ματς στο Μπερναμπέου

Newsroom
Ο Γκουαρδιόλα έδωσε πλήρη εξήγηση για τα «γκάζια» από τον Ντε Μπρόινε

bet365

Η απουσία του Ντε Μπρόινε απ' την αρχική ενδεκάδα της Σίτι την τελευταία στιγμή λόγω στομαχικών προβλημάτων πυροδότησε φόβους για πιθανή τροφική δηλητηρίαση στους παίκτες των «Πολιτών».

Η Μάντσεστερ Σίτι φοβόταν ένα ξέσπασμα μαζικής τροφικής δηλητηρίασης στη Μαδρίτη πριν αντιμετωπίσει τη Ρεάλ Μαδρίτης στον πρώτο αγώνα των προημιτελικών του Champions League που τελικώς έληξε ισόπαλο 3-3.

Η απουσία του Κέβιν Ντε Μπρόινε από την αρχική ενδεκάδα των «Πολιτών» την τελευταία στιγμή σήμανε τον κώδωνα του κινδύνου. Ο Βέλγος διεθνής, ένας από τους αστέρες της ομάδας, απουσίασε την τελευταία στιγμή μετά από στομαχικά προβλήματα.

«Κάνει εμετό. Ο Ντε Μπρόινε νιώθει άσχημα. Δεν ξέρω αν θα μπορέσει να παίξει. Είχαμε μια συνάντηση και ήταν έτοιμος, αλλά όταν φτάσαμε στα αποδυτήρια άρχισε να κάνει εμετούς και εμετούς. Νιώθει άσχημα», εξήγησε ο Πεπ Γκουαρδιόλα στο TNT Sports πριν από το παιχνίδι στο «Μπερναμπέου».

Η Σίτι ανησυχούσε ότι ο Ντε Μπρόινε δεν ήταν ο μόνος που υπέστη δηλητηρίαση στη Μαδρίτη. Ο Τζέρεμι Κρος δημοσιεύει στην «Daily Star» ότι ο Ντε Μπρόινε πιστεύει ότι δηλητηριάστηκε από κάτι που έφαγε στο ξενοδοχείο της ομάδας λίγες ώρες πριν από την έναρξη και ότι η Σίτι ανησυχούσε ότι δεν ήταν το μόνο μέλος της ομάδας που θα μπορούσε να υποφέρει. Ευτυχώς, οι φόβοι δεν επιβεβαιώθηκαν και η περίπτωση του Ντε Μπρόινε ήταν μεμονωμένη και δεν εξαπλώθηκε στους υπόλοιπους παίκτες της ομάδας.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα