Champions League: Ποιες ομάδες θα προκριθούν στα ημιτελικά; (poll)

Νίκος Κικίδης
Ντε Μπρόινε - Μόντριτς

bet365

Η κλήρωση για τη φάση των «8» του Champions League έβγαλε ντέρμπι που συνταράξουν την Ευρώπη και το Gazzetta σας καλεί να ψηφίσετε τις ομάδες που θα προκριθούν στα ημιτελικά.

Η φάση των «16» του Champions League μπορεί να μην γοήτευσε με ντέρμπι, αλλά η κλήρωση των προημιτελικών φρόντισε να επανορθώσει τη «ζημιά».

Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Σίτι διασταυρώνουν τα ξίφη τους για τρίτη σερί σεζόν στο Champions League στο σπουδαιότερο ζευγάρι που προέκυψε από την κλήρωση, η οποία παράλληλα συνέχισε δυναμικά με τη μεγάλη μάχη ανάμεσα σε Παρί Σεν Ζερμέν και Μπαρτσελόνα!

Τεράστιο ενδιαφέρον συγκεντρώνει επίσης και το ζευγάρι Άρσεναλ - Μπάγερν, με τους φορμαρισμένους Gunners να ψάχνουν εκδίκηση από τους Βαυαρούς για όλους τους οδυνηρούς αποκλεισμούς του παρελθόντος, τη στιγμή που οι Γερμανοί βασίζονται σε εμπειρία και... ιστορία για να κλείσουν μια θέση στα ημιτελικά.

Την φάση των προημιτελικών ολοκληρώνει το Ατλέτικο Μαδρίτης - Ντόρτμουντ, σε μια σύγκρουση... ιδεολογιών. Αμφότερες ωστόσο μετρούν και ένα κοινό, μιας και στο πρωτάθλημα αντιμετωπίζουν προβλήματα, αλλά έχουν την ευκαιρία να σώσουν την φετινή... παρτίδα μέσω του Champions League.

Κοινή συνισταμένη που διέπει όλα τα ζευγάρια είναι πως οι ισορροπίες είναι τουλάχιστον λεπτές και το Gazzetta σας παραδίδει τη σκυτάλη για να ψηφίσετε τις ομάδες που θα καταφέρουν να βρεθούν στα ημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Loading...

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα