Champions League: «Τιτανομαχίες» Ρεάλ - Σίτι και Μπαρτσελόνα - Παρί στους «8»!

vini_de_bruyne

bet365

Κέφια είχε η κληρωτίδα των προημιτελικών του Champions League που έφερε αντιμέτωπες τη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Μάντσεστερ Σίτι αλλά και την Παρί Σεν Ζερμέν με την Μπαρτσελόνα. Όλα τα ζευγάρια και τα «μονοπάτια» προς τον τελικό που θα έχει... αουτσάιντερ.

Το Champions League μπαίνει στην τελική του ευθεία και υπόσχεται... συγκινήσεις. Η οκτάδα ήταν ήδη «δυνατή» αλλά τα μπαλάκια έκαναν τα πράγματα ακόμα καλύτερα αφού φρόντισαν να προσφέρουν ζευγάρια αντάξια του βεληνεκούς των προημιτελικών της σπουδαιότερης διασυλλογικής διοργάνωσης.

Στους «8» λοιπόν θα έχουμε... ρεβάνς του περυσινού ημιτελικού, μιας και Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Σίτι θα διασταυρωθούν ξανά και μάλιστα για τρίτη διαδοχική σεζόν. Η Παρί Σεν Ζερμέν θα βρεθεί αντιμέτωπη με την Μπαρτσελόνα σε ένα αμφίρροπο ζευγάρι, ενώ Άρσεναλ και Μπάγερν Μονάχου συνθέτουν μια επίσης πολύ ενδιαφέρουσα «μονομαχία». Ατλέτικο Μαδρίτης και Ντόρτμουντ το τελευταίο ζευγάρι των προημιτελικών.

Τα ζευγάρια των «8» του Champions League

  • Άρσεναλ - Μπάγερν Μονάχου
  • Ατλέτικο Μαδρίτης - Μπορούσια Ντόρτμουντ
  • Ρεάλ Μαδρίτης - Μάντσεστερ Σίτι
  • Παρί Σεν Ζερμέν - Μπαρτσελόνα

Tα «μονοπάτια» προς τον τελικό του Champions League

Γνωστή έγινε και η συνέχεια της διοργάνωσης μετά τα προημιτελικά. Όσον αφορά τα δύο «μονοπάτια» του Champions League, αυτά διαμορφώθηκαν ως εξής: Ο νικητής του Ατλέτικο Μαδρίτης - Ντόρτμουντ θα βρει μπροστά τον νικητή του Παρί Σεν Ζερμέν - Μπαρτσελόνα.

Στο άλλο bracket βρίσκονται τα Άρσεναλ - Μπάγερν Μονάχου και Ρεάλ Μαδρίτης - Μάντσεστερ Σίτι, οι νικητές των οποίων θα συναντηθούν στα ημιτελικά.

Αυτό επί της ουσία σημαίνει πως την 1η Ιουνίου στου «Γουέμπλεϊ» βαδίζουμε προς τελικό με... αουτσάιντερ, μιας και τα πιο «δυνατά» ονόματα μαζεύτηκαν στο δεύτερο «μονοπάτι».

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα