Champions League: Ανοιχτοί λογαριασμοί σε Μαδρίτη και Ντόρτμουντ!

Ίντερ

bet365

Το Champions League επέστρεψε για τα... καλά στις ζωές μας, με τα ζευγάρια Ατλέτικο Μαδρίτης - Ίντερ και Ντόρτμουντ - Αϊντχόφεν να μάχονται για τα τελευταία δύο εισιτήρια για τα προημιτελικά.

Οι ενδιαφέρουσες «μάχες» του Champions League συνεχίζονται, με τέσσερις ομάδες να «παλεύουν» για τα τελευταία δύο εισιτήρια που θα δώσουν την πρόκριση στην προημιτελική φάση του θεσμού. Η... καρδιά του ποδοσφαίρου θα χτυπάει τόσο στη Μαδρίτη όσο και στο Ντόρτμουντ, καθώς τα ζευγάρια Ατλέτικο Μαδρίτης - Ίντερ και Ντόρτμουντ - Αϊντχόφεν θα τα δώσουν όλα το βράδυ της Τετάρτης (13/3), για να περάσουν στις οκτώ καλύτερες ομάδες της Ευρώπης.

Στη Μαδρίτη, η Ατλέτικο θα υποδεχτεί στο κατάμεστο «Μετροπολιτάνο» την Ίντερ, μετά το 1-0 υπέρ των Νερατζούρι στο Μιλάνο, με στόσο η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε να κάνει την ανατροπή και να βρεθεί εκείνη στα προημιτελικά. Την ίδια ώρα που η Ντόρτμουντ θα φιλοξενεί στη Γερμανία την Αϊντχόφεν, με ανοιχτούς λογαριασμούς μετά το 1-1 της Ολλανδίας.

Η φορμαρισμένη Ίντερ και η... υποχρέωση της Ατλέτικο

Η Ατλέτικο Μαδρίτης έχει μπροστά της δύσκολο έργο, καθώς απέναντι στη φορμαρισμένη Ίντερ που πάει... τρένο, τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων της Ιταλίας θα πρέπει να ανατρέψει το 1-0 του Μιλάνου. Όπως όλα δείχνουν, πρόκειται για μια αναμέτρηση που θα κριθεί στις λεπτομέρειες και η έδρα αναμένεται να παίξει εξίσου σημαντικό ρόλο.

Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε δεν βρίσκεται σε... καλό φεγγάρι, καθώς στα τελευταία πέντε παιχνίδια της μετρά μόλις μια νίκη, μία ισοπαλία και τρεις ήττες και η μια από αυτές έφερε τον αποκλεισμό της από τη συνέχεια του Copa del Rey, απέναντι στην Αθλέτικ Μπιλμπάο (3-0). Ο Αργεντινός τεχνικός θα πρέπει άμεσα να διορθώσει τα κακώς κείμενα στην άμυνα της ομάδας του που έχει δεχτεί γκολ στα τελευταία πέντε ματς και θέλει η αρχή να γίνει στον επαναληπτικό κόντρα στους Νερατζούρι.

Την ίδια στιγμή η Ίντερ βρίσκεται σε απίστευτη φόρμα που... τρομάζει, καθώς στην εκτός έδρας νίκη της απέναντι στην Μπολόνια για τη Serie A συμπλήρωσε τις 13 διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις και ταξίδεψε στην ισπανική πρωτεύουσα με τη ψυχολογία στα ύψη. Οι Νερατζούρι παραμένουν φαβορί, ωστόσο δεν θα έχουν εύκολο έργο στο κατάμεστο «Μετροπολιτάνο» και στην... υποχρέωση των Κολτσονέρος να βγάλουν άμεση αντίδραση.

Χιμένεθ, Λεμάρ και Βιτόλο δεν υπολογίζονται από τον Σιμεόνε, ενώ αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή του Αθπιλικουέτα, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στο γόνατο. Από την άλλη πλευρά, ο Σιμόνε Ιντσάγκι δεν θα έχει μαζί του τους Αουγκούστο, Κουαδράδο και Σένσι, ενώ η συμμετοχή του Αρναούτοβιτς παραμένει αμφίβολη.

Δείτε εδώ τα highlights από την πρώτη αναμέτρηση:

Ανοιχτοί λογαριασμοί για Ντόρτμουντ και Αϊντχόφεν

Ντόρτμουντ και Αϊντχόφεν θα αναμετρηθούν στο «Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ», στον επαναληπτικό του 1-1 της Ολλανδίας. Το τελικό αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά, με τους Βεστφαλούς να ποντάρουν πολλά στην έδρα τους που πάντα αποτελεί... φόβητρο και τους Ολλανδούς να βρίσκονται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση.

Η Ντόρτμουντ όπως όλα δείχνουν έχει ρίξει πλέον όλο το βάρος της στο Champions League, καθώς στο γερμανικό πρωτάθλημα έχει μείνει 20 βαθμούς μακριά από την κορυφή και πλέον στο μυαλό της υπάρχουν μόνο τα... αστέρια. Η ομάδα του Έντιν Τέρζιτς φτάνει στον επαναληπτικό απέναντι στους Ολλανδούς μετά από δυο διαδοχικές νίκες στην Bundesliga, με αντιπάλους τις Βέρντερ Βρέμης (2-1) και Ουνιόν Βερολίνου (2-0), επιθυμώντας να δώσει συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Από την άλλη πλευρά, η Αϊντχόφεν πραγματοποιεί μια τρομερή σεζόν, τόσο στην Ολλανδία όσο και στην Ευρώπη, καθώς στην Eredivisie παραμένει αήττητη μετά από 25 αγωνιστικές. Στα τελευταία οκτώ παιχνίδια της στο ολλανδικό πρωτάθλημα και το Champions League, μετράει πέντε νίκες και τρεις ισοπαλίες, ενώ στη βαθμολογία βρίσκεται στην κορυφή και στο +10 από τη 2η Φέγενορντ.

Ο Σεμπαστιάν Αλέ που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και ο Νίκο Σλότερμπεκ που συμπλήρωσε κάρτες, δεν θα βρίσκονται στη διάθεση του Τέρζιτς για τη ρεβάνς. Όσον αφορά τους Ολλανδούς, εκτός αποστολής βρίσκεται ο Νόα Λάνγκ, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, ενώ αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή του Ισμαέλ Σαϊμπάρι.

Δείτε εδώ τα highlights από την πρώτη αναμέτρηση:

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα