Μπαρτσελόνα - Μαραντόνα: Οταν ο... Θεός μας συστήθηκε στην Ευρώπη (Quiz)

Μαραντόνα

bet365

Το Gazzetta σας γυρίζει 42 χρόνια πίσω, τότε που ο Ντιέγκο Μαραντόνα ερχόταν στην Ευρώπη κι έκανε τα πρώτα βήματα προς την ποδοσφαιρική αιωνιότητα.

Η ζωή του Ντιέγκο Μαραντόνα σε ένα μοναδικό κόμικ: Απόκτησε το graphic novel με ένα click!

Νάπολη, μια καυτή πόλη στην καυτή σκιά ενός καυτού ηφαιστείου. Μια μεγάλη γουλιά γεμάτη αχιβάδες, Καμόρα και Καθολικισμό. Δεισιδαιμονίες, μιούζικαλ και σκούτερ. Και ο Μαραντόνα. Η Νάπολη έγινε πιο λαμπερή με τον Ντιέγκο!

Σε μία πόλη όπου το επαναστατικό κλίμα, η τύχη και το ποδόσφαιρο πρωταγωνιστούν παντού, από τα καμένα σοκάκια έως τους λόφους, ο Ντιέγκο ανυψώθηκε σε επίπεδο Θεού. Σε αυτή την πόλη, ο Μαραντόνα σήμαινε πολύ περισσότερα από τον καλύτερο ποδοσφαιριστή στον κόσμο. Ωστόσο, η πόλη που υποδέχθηκε πρώτη τον... Θεό ήταν η Βαρκελώνη, εκεί άλλωστε έκανε τα πρώτα βήματα προς την αιωνιότητα.

Η Μπαρτσελόνα υποδέχεται τη Νάπολι στον «τελικό» της φάσης των «16» του Champions League και το Gazzetta μέσα από 12 ερωτήσεις σας γυρίζει πίσω στη δεκαετία του ΄80, τότε που ο Ντιεγκίτο φόρεσε τα χρώματα της Μπαρτσελόνα.

Aν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τον Ντιέγκο Μαραντόνα, κάντε δικό σας με ένα click το μοναδικό graphic novel με τη ζωή του που κυκλοφορεί από το Gazzetta και τις εκδόσεις Οξύ!


Loading...

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα