Ίντερ: Χωρίς σημαίες και «σιωπηλοί» οι ultras της ως το τέλος της σεζόν

Newsroom
ΙΝΤΕΡ

bet365

Καμία χορογραφία κόντρα στην Ατλέτικο στο Champions League και κανένα σύστημα ενίσχυσης φωνής μετά τα όσα έγιναν στο Μιλάνο μετά το ντέρμπι κόντρα στην Γιουβέντους.

Μετά τα επεισόδια στον αγώνα με τη Γιούβε, η Curva Nord της Ίντερ δεν θα μπορεί να εμφανίσει σημαίες ή να χρησιμοποιήσει συστήματα φωνητικής ενίσχυσης μέχρι το τέλος της σεζόν.

Η διάταξη των αρχών δημόσιας ασφάλειας έγινε γνωστή από τους ίδιους τους οργανωμένους οπαδούς των Νερατζούρι με μια ανάρτηση: «Μας περιμένουν πολλές σημαντικές μάχες. Δυστυχώς λόγω των πρόσφατων γεγονότων στην Curva δεν θα υπάρχουν σημαίες, σύστημα μικροφώνου και η προγραμματισμένη χορογραφία με την Ατλέτικο δεν θα πραγματοποιηθεί. Πληρώνουμε το τίμημα και αναλαμβάνουμε την πλήρη ευθύνη γι' αυτό, θα φροντίσουμε να μην ξανακάνουμε λάθη. Θα είναι δύσκολοι μήνες, αλλά αν ο καθένας μας κάνει το κομμάτι του, θα συνεχίσουμε να είναι η καλύτερη Curva Ιταλία».

Θυμίζουμε πως στο τέλος του αγώνα Ίντερ-Γιούβε, μετά τα μεσάνυχτα, οπαδοί της Ίντερ πέταξαν κροτίδες προς τα οχήματα της αστυνομίας και τα λεωφορεία των οπαδών της Γιουβέντους, προκαλώντας ζημιές σε όχημα της αστυνομίας.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα