ΓεροΓιοβάισα: Πάμε Μπράγκα με... φόρα από το 2/2

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Ο Φώτης Ιωαννίδης

bet365

Ο ΓεροΓιοβάισα μπήκε δυνατά στην εβδομάδα με 2/2 και συνεχίζει στον ίδιο ρυθμό, έχοντας σε πρώτο πλάνο τη μεγάλη μάχη του Παναθηναϊκού με την Μπράγκα για τα play-offs του Champions League.

Δεν θέλω να μιλάω για τον εαυτό μου αλλά η αλήθεια είναι πως είμαι... καυτός! Την Τρίτη (22/8) έκανα 2/2 με το Under στην Αμβέρσα και το «διπλό» της Κοπεγχάγης, ενώ τις τελευταίες ημέρες έχω 4/5. Και συνεχίζουμε...

Απόψε στις 22:00 ο Παναθηναϊκός θα κουνήσει και πάλι το σεντόνι του Champions League! H ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα αντιμετωπίσει την Μπράγκα στην Πορτογαλία στο πρώτο ματς των δυο ομάδων για τα play-offs της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Το Τριφύλλι μέχρι στιγμής μας έχει συνηθίσει σε σοβαρό πρόσωπο και απέναντι του θα βρει μια ομάδα που βάζει γκολ με την ίδια ευκολία που δέχεται. Πάμε στην επιλογή 2-3 γκολ σε απόδοση 1.98.

Την ίδια ώρα στη Νορβηγία η Μόλντε θα υποδεχτεί την Γαλατάσαραϊ. Οι πρωταθλητές Τουρκίας έχουν κάνει μια γενναία επένδυση για να επιστρέψουν στους ομίλους του Champions League και για να τα καταφέρουν θα πρέπει να λυγίσουν μια σκληροτράχηλη ομάδα. Δεν θα είναι εύκολο αλλά το διπλό σε απόδοση 2.55 είναι value for money.

Πάμε και στο Conference League. Στις 19:45 η Άστον Βίλα θα αντιμετωπίσει την Χιμπέρνιαν εκτός έδρας, στην ευρωπαϊκή της επιστροφή μετά από 13 χρόνια. Η διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δυο ομάδες είναι δεδομένη. Η ομάδα του Ουνάι Έμερι θα περάσει χωρίς καν να... ιδρώσει. Διπλό από ημίχρονο στο 1.68.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα