ΓεροΓιοβάισα: Ο Φαν Μπόμελ δεν είναι... Ολλανδός!

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
ΓεροΓιοβάισα: Ο Φαν Μπόμελ δεν είναι... Ολλανδός!

bet365

Ο γεροΓιοβάισα αγχώνεται για την τακτική του Μαρκ Φαν Μπόμελ και τονίζει πως η Αντβέρπ παίζει περισσότερο σαν... ιταλική ομάδα.

Με το δεξί σύντροφοι στο Ελληνικό πρωτάθλημα! G/G στην Κρήτη, άσο και under 3.5 στον Πειραιά και όλα καλά. Ο γεροΓιοβάισα μπαίνει αργά και σταθερά στο κλίμα και τα προκριματικά του Champions League με τρελαίνουν. Ακόμα χάπι για την ταχυκαρδία παίρνω με αυτά που είδαν τα ματάκια μου το Σάββατο στη Νέα Φιλαδέλφεια. Αυτό στη γλώσσα μου λέγεται... πετσόκομμα! Πάμε στα σημερινά! Μπορεί τα χειρότερα να έφυγαν, αλλά δεν μπορώ να πω πως η Αντβέρπ δεν είναι δύσκολη ομάδα.

Ο Μαρκ Φαν Μπόμελ είναι Ολλανδός μόνο στο διαβατήριο, γιατί η τακτική του θυμίζει κάτι από... Ιταλία. Φουλ του 1-0 πέρσι η ομάδα, τα ίδια και φέτος! Δεν θα ρισκάρει η ΑΕΚ και δεν έχει λόγο να το κάνει. Το Under 2.5 προσφέρεται στο 1.66.

Σε ουδέτερο το ματς της Ράκοβ με την Κοπεγχάγη και οι Δανοί ξέρουν τον τρόπο για να βρεθούν στους ομίλους του Champions League. Oι Πολωνοί είναι υπολογίσιμος αντίπαλος, αλλά δεν έχουν την εμπειρία των φιλοξενούμενων. Πάμε με το διπλό και το 2.75!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα