Αντβέρπ: Ο Άβιλα «έκλεισε» στον Άγιαξ με 12,5 εκατομμύρια ευρώ!

Νίκος Κικίδης
Ο Άβιλα φεύγει από την Αντβέρπ

bet365

Deal μεταξύ Αντβέρπ και Άγιαξ για τη μεταγραφή του Γκαστόν Άβιλα αντί 12,5 εκατομμυρίων ευρώ αποκαλύπτουν στην Ολλανδία, μόλις λίγες μέρες πριν από το πρώτο ραντεβού της ΑΕΚ με τους Βέλγους.

Προς Άμστερνταμ φαίνεται πως οδεύει ο Γκαστόν Άβιλα! Αφού έδωσε τα χέρια με τον αριστερό μπακ της Αντβέρπ για πενταετές συμβόλαιο, ο Άγιαξ τελικά τα βρήκε και με τον βελγικό σύλλογο για την ολοκλήρωση της μεταγραφής στα 12,5 εκατομμύρια ευρώ!

Σύμφωνα μάλιστα με την «Telegraaf» το deal θεωρείται πως θα ολοκληρωθεί πολύ γρήγορα, καθώς μετά την ανταλλαγή των απαραίτητων εγγράφων ο Άβιλα αναμένεται στην Ολλανδία για να περάσει από τις ιατρικές εξετάσεις.

Εφόσον πάντως τα χρονικά πλαίσια της μεταγραφής παραμένουν ρευστά η διαθεσιμότητα του Άβιλα για τους αγώνες της Αντβέρπ απέναντι στην ΑΕΚ στα play-offs του Champions League παραμένει στον αέρα!

Όπως προσθέτει πάντως το δημοσίευμα, σκοπός του Άγιαξ είναι να ολοκληρώσει σύντομα τη μεταγραφή και να τον παρουσιάσει ως το νεότερο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα