Τσέριν στο Gazzetta: «Δείξαμε ξανά τον χαρακτήρα που έχει αυτή η ομάδα»

Τσέριν

bet365

Ο Άνταμ Τσέριν μίλησε στο Gazzetta μετά την επική πρόκριση του Παναθηναϊκού στα πέναλτι κόντρα στην Μαρσέιγ τονίζοντας πως η ομάδα έδειξε για άλλη μία φορά τον χαρακτήρα και την ποιότητα που διαθέτει. Αποστολή στην Μασσαλία: Σωτήρης Μυκονίου

Ο Παναθηναϊκός πέτυχε μία σπουδαία και ιστορική πρόκριση απέναντι στην Μαρσέιγ στο «φλεγόμενο» Βελοντρόμ, αφού ηττήθηκε με 2-1 στην κανονική διάρκεια, αλλά κατόρθωσε να τελειώσει στην δουλειά στην διαδικασία των πέναλτι στην οποία οδηγήθηκε λόγω του 1-0 του πρώτου αγώνα.

Ο Άνταμ Τσέριν παραχώρησε συνέντευξη στο Gazzetta λίγο μετά τη νέα αυτή ευρωπαϊκή εποποιία των «πρασίνων», που θύμισε τις... παλιές εποχές στους φίλους της ομάδας και ανέφερε πως σίγουρα οι «πράσινοι» πέτυχαν μία πολύ σπουδαία πρόκριση τόσο λόγω του αντιπάλου, δηλαδή της ποιότητάς του και της έδρας της Μαρσέιγ, όσο και εξαιτίας του πως πήγαν τα πράγματα στο πρώτο μέρος.

Ο Σλοβένος μέσος τόνισε πως ήταν φυσιολογικό να υπάρξει ένα μέρος του αγώνα που η Μαρσέιγ θα κυριαρχήσει (όπως συνέβη στο πρώτο μέρος), τονίζοντας πως δεν μπορείς να περιμένεις πως θα είσαι καλύτερος από μία τέτοια ομάδα και στα 120 λεπτά του αγώνα, όμως εκείνος και οι συμπαίκτες του ήξεραν πως θα έρθουν οι στιγμές τους στο παιχνίδι. Αυτό που χρειαζόταν ήταν όταν εκείνες φτάσουν, να καταφέρουν να τις εκμεταλλευτούν, όπως κι έκαναν, αφού κατόρθωσαν να βρουν το γκολ που έστειλε το παιχνίδι στην παράταση στα τελευταία 15-20 λεπτά που πίεσαν τους Μασσαλούς.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Άνταμ Τσέριν:

Για την δύσκολη πρόκριση που πέτυχαν έτσι όπως διαμορφώθηκαν οι συνθήκες μετά το 2-0 της Μαρσέιγ:

«Ναι νομίζω ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για μας για πολλούς λόγους. Αρχικά η Μαρσέιγ είναι μία ποιοτική αντίπαλος ενώ και οι φίλαθλοί της δημιούργησαν μία ατμόσφαιρα, που ήταν πολύ δύσκολο να παίξεις. Όμως κι εμείς δείξαμε πως είμαστε ομάδα, δείξαμε τον χαρακτήρα μας και την ποιότητά μας. Τους πιέσαμε στο τέλος και ουσιαστικά επιβραβευτήκαμε από το πέναλτι αυτό. Έτσι σκοράραμε το γκολ που μας οδήγησε στην παράταση, κρατήσαμε εκεί και μετά πήγαμε στα πέναλτι όπου και κερδίσαμε».

Για το τι ήταν αυτό που... γύρισε τον διακόπτη στο ημίχρονο:

«Νομίζω πως ήταν φυσιολογικό που η Μαρσέιγ έκανε ένα καλύτερο ημίχρονο στο πρώτο μέρος. Δεν μπορεί να περιμένεις πως θα κυριαρχήσεις σ' ένα παιχνίδι 120 λεπτών απέναντι στην Μαρσέιγ, αλλά οκ. Ξέραμε πως θα δημιουργήσουμε ευκαιρίες στο φινάλε του αγώνα και τις εκμεταλλευτήκαμε. Νομίζω τους πιέσαμε καλά τα τελευταία 15-20 λεπτά, επιβραβευτήκαμε με το γκολ που πετύχαμε και για ακόμη μία φορά δείξαμε τι χαρακτήρα έχει αυτή η ομάδα».

Για την επόμενη αντίπαλο του Παναθηναϊκού, την πορτογαλική Μπράγκα:

«Βέβαια. Νομίζω δεν υπάρχει χρόνος για πολλούς πανηγυρισμούς. Φυσικά και είναι ένα σημαντικό βήμα, μία μεγάλη νίκη, αλλά πρέπει να στρέψουμε το μυαλό μας στα παιχνίδια των Play-offs κόντρα στην Μπράγκα. Θα το κάνουμε σύντομα και θα είμαστε 100% έτοιμοι».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα