Νεϊμάρ: Εξαιρετικά αμφίβολος για το ματς με την Μπάγερν ο Βραζιλιάνος

Newsroom
Νεϊμάρ: Εξαιρετικά αμφίβολος για το ματς με την Μπάγερν ο Βραζιλιάνος

bet365

Ο Βραζιλιάνος σταρ θα απουσιάσει -σύμφωνα με την «L'equipe» από τους αγωνιστικούς χώρους για τρεις με τέσσερις εβδομάδες και η παρουσία του στη ρεβάνς με την Μπάγερν Μονάχου μοιάζει απίθανη.

Ο Νεϊμάρ τραυματίστηκε στον δεξιό αστράγαλο την Κυριακή (19/02) κατά τη διάρκεια του αγώνα της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Λιλ (4-3) και θα απουσιάσει από το ντέρμπι με τη Μαρσέιγ για την 25η αγωνιστική της Ligue 1.

Ένα σοβαρό πλήγμα για την PSG, λιγότερο από τρεις εβδομάδες πριν από τον αγώνα ρεβάνς για το Champions League με την Μπάγερν Μονάχου.

Πιο συγκεκριμένα ο «Νέι» αποχώρησε με φορείο απ΄τον αγωνιστικό χώρο και άμεσα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Neuilly-sur-Seine όπου διαπιστώθηκε ότι δεν έχει κάποιο κάταγμα, αλλά μερική ρήξη συνδέσμων στον δεξί αστράγαλό του, γεγονός που καθιστά εξαιρετικά αμφίβολη την συμμετοχή του στον επαναληπτικό αγώνα του Champions League με την Μπάγερν Μονάχου της φάσης των "16".

Ο παριζιάνικος σύλλογος δεν έχει διευκρινίσει ακόμη επίσημα τον χρόνο απουσίας, αλλά εκτιμάται ότι μπορεί να παραμείνει περίπου τρεις ή τέσσερις εβδομάδες στα πιτς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα