Κανσέλο: «Είναι ψέμα πως τσακώθηκα με τον Γκουαρδιόλα»

Newsroom
Κανσέλο: «Είναι ψέμα πως τσακώθηκα με τον Γκουαρδιόλα»

bet365

Ο Ζοάο Κανσέλο μίλησε μετά την επικράτηση της Μπάγερν Μονάχου επί της Παρί στο Παρίσι με 1-0 και τόνισε πως είναι ψέμα πως έφυγε από την Σίτι επειδή τσακώθηκε με τον Γκουαρδιόλα.

Ο Πορτογάλος δεξιός οπισθοφύλακας, που αγωνίστηκε ως βασικός αριστερός φουλ μπακ στον πρώτο αγώνα μεταξύ της Μπάγερν Μονάχου και της Παρί Σεν Ζερμέν για τους «16» του Champions League, παραχώρησε δηλώσεις μετά το τέλος της αναμέτρησης, όπου ξεκαθάρισε πως δεν υπήρξε τσακωμός μεταξύ εκείνου και του Πεπ Γκουαρδιόλα, ο οποίος οδήγησε στην αποχώρησή του από την Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Ζοάο Κανσέλο αποκάλυψε πως ο πραγματικός λόγος είναι ότι δεν ένιωθε πως ήταν σημαντικός για την ομάδα στα τελευταία παιχνίδια και γι' αυτό συμφώνησε με τον προπονητή του πως το να αποχωρήσει τον Γενάρη ήταν η καλύτερη επιλογή. Επεσήμανε πάντως πως είναι ευγνώμων στην Σίτι και τον Πεπ για το step-up που έκανε ως παίκτης εκεί. Τέλος, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει στο τέλος της χρονιάς.

«Είναι αλήθεια πως η μεταγραφή μου εξέπληξε πολλούς. Δεν ξέρω πως να απαντήσω στο γιατί αφήνω την Σίτι. Κάποιοι λένε πως έφυγα, επειδή είχαν έναν τσακωμό με τον Γκουαρδιόλα... αυτό είναι ψέμα. Δεν ένιωθα πια σημαντικός στα τελευταία παιχνίδια και το συζήτησα με τον προπονητή μου, που επίσης συμφώνησε, πως το να φύγω ήταν η καλύτερη επιλογή για μένα. Δεν έχω τίποτα εναντίον της Σίτι, εκεί όπου έκανα το βήμα για το επίπεδο που ήθελα να φτάσω, χάρη σ' αυτή είμαι ο παίκτης που είμαι σήμερα. Είμαι ευγνώμων στον Πεπ και την ομάδα, επειδή μου έδωσαν τα πάντα. Δεν θα τους ξεχάσω ποτέ και στο τέλος της χρονιάς μπορώ να επιστρέψω».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα