Μπαπέ: «Πάμε στο Μόναχο για να νικήσουμε και να προκριθούμε»

Newsroom
Μπαπέ: «Πάμε στο Μόναχο για να νικήσουμε και να προκριθούμε»

bet365

Σύνθημα νίκης από τον Κιλιάν Μπαπέ, ο οποίος θέλησε να τονώσει το ηθικό στο Παριζιάνικο στρατόπεδο μετά την ήττα από τη Μπάγερν θέτοντας ως ξεκάθαρο στόχο την πρόκριση στο Μόναχο.

Η Μπάγερν έφυγε με το διπλό στις αποσκευές της από την έδρα της Παρί Σεν Ζερμέν, αφού το γκολ του Κομάν αρκούσε να της χαρίσει τη νίκη με 1-0 και να τη θέσει στην pole position για την πρόκριση.

Από την πλευρά τους οι Παριζιάνοι υπέφεραν για 75 λεπτά αγώνα, όμως στο τελευταίο τέταρτο έδειξαν σημάδια ανάκαμψης δίνοντας την αίσθηση πως έχουν την ποιότητα για να κυνηγήσουν κάτι καλύτερο στη ρεβάνς του Μονάχου.

Αυτό ακριβώς δηλαδή που τόνισε και ο Κιλιάν Μπαπέ μετά το φινάλε του πρώτου ματς, ο οποίος ξεκαθάρισε πως η Παρί θα ταξιδέψει στη Γερμανία με μοναδικό στόχο τη νίκη και την πρόκριση στην επόμενη φάση.

«Δείξαμε στο τελευταίο μέρος του παιχνιδιού ότι μπορούσαμε να τους κάνουμε να νιώσουν άβολα όταν παίζουμε το επιθετικό μας ποδόσφαιρο. Ελπίζουμε να τους έχουμε όλους διαθέσιμους για τη ρεβάνς. Πάμε στο Μόναχο για να νικήσουμε και να προκριθούμε» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα