Μακάμπι Χάιφα - Μπενφίκα 1-6: Φόβος, τρόμος και... πρωτιά! (vid)

Newsroom
Μακάμπι Χάιφα - Μπενφίκα 1-6: Φόβος, τρόμος και... πρωτιά! (vid)

bet365

Η Μπενφίκα με εκκωφαντική εμφάνιση στο Ισραήλ, διέλυσε με 6-1 τη Μακάμπι Χάιφα και πέρασε ως πρώτη του ομίλου στους «16» του Champions League.

Αυτή η Μπενφίκα είναι ικανή για όλα! Μετά την τεσσάρα στη Γιούβε, οι «Αετοί» έκαναν απίθανο ματς στο Ισραήλ, δεν πτοήθηκαν από το διπλό της Παρί στο Τορίνο και με το 6-1 κόντρα στη Μακάμπι Χάιφα εξασφάλισαν την πρωτιά του ομίλου. Ο Ζοάο Μάριο στο 90'+2' πέτυχε το γκολ λύτρωσης που την έστειλε στην κορυφή του γκρουπ.

Οι Πορτογάλοι μπήκαν δυνατά στο ματς, πίεσαν και στο 20ο λεπτό άνοιξαν το σκορ με τον Ράμος. Η απάντηση των γηπεδούχων άμεση, αφού στο 26΄ο Τσέρι από την άσπρη βούλα σημείωσε το 1-1. Κακό α' μέρος για τη Μπενφίκα, η οποία αδυνατούσε να βρει λύσεις προς την αντίπαλη εστία. Ωστόσο, στην επανάληψη πήρε μπρος, δε... βγήκε από την περιοχή του Κοέν και πίεσε για τη νίκη.

Ο Μούσα στο 59' πέτυχε το 2-1 και για δέκα λεπτά η Μπενφίκα ήταν στην κορυφή του ομίλου. Στο 69' ο Γκριμάλντο με φαουλάρα σφράγισε τη νίκη, όμως στο ίδιο λεπτό η Παρί πετύχαινε γκολ στο Τορίνο και της... έκλεβε την πρωτιά.

Η Μπενφίκα είχε περίπου 20 λεπτά για να κυνηγήσει την υπέρβαση. Φουλ πίεση, εξαιρετική κυκλοφορία και... γκολ. Στο 73' ο Ράφα Σίλβα πέτυχε το 4-1, ενώ στο 80' ο Βλαχοδήμος με επέμβαση στο σουτ του Τσιμπότα κράτησε την ομάδα του στο «κόλπο». Στο 88' ο ο Αραούζο πέτυχε το 5-1 και... έβαλε φωτιά στο παιχνίδι. Μάλιστα, στο 90' ο Μούσα είχε δοκάρι για τη Μπενφίκα, όμως ούτε αυτό επηρέασε τους «Αετούς», αφού στο 90+2' ο Ζοάο Μάριο με ιδανικό τελείωμα έστειλε την ομάδα του στην κορυφή!

Τελική βαθμολογία 8ου Ομίλου

1. Μπενφίκα 14 (16-7)

2. Παρί Σεν Ζερμέν 14 (16-7)

3. Γιουβέντους 3 (9-13)

4. Μακάμπι Χάιφα 3 (7-21)

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα