Αλεξάντερ - Άρνολντ: «Οι άνθρωποι λένε πράγματα, αλλά το σημαντικό είναι να παίζω για την ομάδα»

Αλεξάντερ - Άρνολντ: «Οι άνθρωποι λένε πράγματα, αλλά το σημαντικό είναι να παίζω για την ομάδα»

Newsroom
Αλεξάντερ - Άρνολντ: «Οι άνθρωποι λένε πράγματα, αλλά το σημαντικό είναι να παίζω για την ομάδα»

bet365

Ο Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ απάντησε στους επικριτές του με ένα θαυμάσιο γκολ - φάουλ στη νίκη με 2-0 επί της Ρέιντζερς την Τρίτη το βράδυ (4/10) και τόνισε πως προτιμά πάντα να σκέφτεται θετικά και αισιόδοξα.

Ο διεθνής Άγγλος μπακ της Λίβερπουλ Τρεντ Αλεξάντερ - Άρνολντ αφού σημείωσε ένα υπέροχο γκολ με απευθείας εκτέλεση φάουλ, στη νίκη (2-0) των «reds» επί της Ρέιντζερς, σχολίασε τα πυρά που δέχεται τελευταία μετά από ορισμένα αμυντικά λάθη. Ο 23χρονος δήλωσε αποφασισμένος να «προσπαθεί πάντα και να σκέφτεται θετικά» και πρόσθεσε: «Ο κόσμος λέει πράγματα, αλλά για μένα το παν είναι να παίζω για την ομάδα».

Θυμίζουμε ότι ο 23χρονος που περνά περίοδο ντερφορματίσματος, δεν κλήθηκε από τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ στον τελευταίο αγώνα του Nations League εναντίον της Γερμανίας. Όμως εκείνος «απάντησε» υπενθυμίζοντας τις επιθετικές αρετές του για την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ. Αυτή η στιγμή της μαγείας θα πυροδοτήσει άλλη μια συζήτηση για το αν θα πρέπει να πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο με τα «Τρία Λιοντάρια», αλλά ο Τρεντ τονίζει ότι το να προσφέρει στην ομάδα είναι το πιο σημαντικό.

«Η απόδοση ήταν εξαιρετική από τα παιδιά», είπε στο BT Sport. «Το Σάββατο [η ισοπαλία 3-3 με την Μπράιτον] ήταν απογοητευτική. Ποτέ δεν κάναμε το παιχνίδι μας, το press μας δεν ήταν εκεί, ήμασταν αργοί. Αλλά είναι το εντελώς αντίθετο σήμερα [Τρίτη]. Ξεκινήσαμε καλά και συνεχίσαμε καλά σε όλο το παιχνίδι. Είχαν τις στιγμές τους και το δεύτερο ημίχρονο ήταν δύσκολο, αλλά συνολικά παίξαμε εξαιρετικά. Ό,τι κι αν γίνει, προσπαθώ πάντα να σκέφτομαι θετικά. Οι άνθρωποι λένε πράγματα, αλλά για μένα είναι το να παίζω για την ομάδα. Αυτό είναι το μόνο που έχει σημασία, να παίρνω νίκες και να βοηθάω την ομάδα»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα