Μακάμπι Χάιφα - Παρί Σεν Ζερμέν 1-3: Ανατροπή με ηγέτη Μέσι

Βασίλης Μπαλατσός
Μακάμπι Χάιφα - Παρί Σεν Ζερμέν 1-3: Ανατροπή με ηγέτη Μέσι

bet365

Η Μακάμπι Χάιφα προηγήθηκε κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν, όμως οι Γάλλοι με πρωταγωνιστή τον Λιόνελ Μέσι που είχε γκολ και ασίστ έκαναν την ανατροπή, νίκησαν με 3-1 και έκαναν το 2/2 στον όμιλο. Σκόραραν ο Μπαπέ και ο Νεϊμάρ.

H Μακάμπι Χάιφα ήταν αξιόμαχη κόντρα στην πανίσχυρη Παρί Σεν Ζερμέν, κατάφερε να προηγηθεί με τον Σέρι, αλλά οι πρωταθλητές Γαλλίας έκαναν την ανατροπή στο Ισραήλ, νίκησαν με 3-1 και έκαναν το 2/2 στον 8ο όμιλο του Champions League. Πρωταγωνιστής για τους Παριζιάνους ο εξαιρετικός Λιονέλ Μέσι, ο οποίος είχε γκολ και ασίστ. Σκόραραν και οι Μπαπέ - Νεϊμάρ.

Οι Ισραηλινοί με την ώθηση του κόσμου τους στην «καυτή» έδρα των πρωταθλητών Ισραήλ ήταν ανταγωνιστικοί και προηγήθηκαν στο 24'. Ο Χαζίζα έβγαλε τη σέντρα και ο Σέρι με προβολή νίκησε τον Ντοναρούμα για το 1-0. Οι Παριζιάνοι έβγαλαν αντίδραση και ισοφάρισαν στο 37' με τον Λιονέλ Μέσι να κάνει το 1-1 από κοντά. Γκολ Νο. 126 για τον Αργεντινό σταρ, ο οποίος έχει σκοράρει κόντρα σε 39 διαφορετικές ομάδες.

Η ομάδα του Κριστόφ Γκαλτιέ ολοκλήρωσε την ανατροπή στο 69'. Ο Αργεντινός σταρ με εξαιρετική ασίστ έβγαλε τον Μπαπέ σε θέση βολής και ο Γάλλος στάρ πλάσαρε εύστοχα για το 2-1. Η Παρί τελείωσε το ματς στο 88' όταν ο Βεράτι έβγαλε φανταστική βαθιά μπαλιά, ο Νεϊμάρ έφυγε στην πλάτη της άμυνας και με δυνατό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Μακάμπι Χάιφα: Κοέν, Σούντγκρεν (55’Σεκ), Μπατουμπινσίκα, Γκόλντμπεργκ, Κόρνουντ (91’Τσιμποντά), Σερί, Λαβί, Αμπού Φανί, Ατζιλί (76’Νταβίντ), Χαζίζα, Πιερό (91’Ρουκάβτσια).

Παρί Σεν Ζερμέν: Ντοναρούμα, Ντανίλο, Μαρκίνιος, Ράμος, Μουκιελέ (83’Χακίμι) , Νούνο Μέντες, Βιτίνια (74’Ρουίθ), Βεράτι, Μέσι, Νεϊμάρ (91’Σολέρ), Εμπαπέ.

8ος όμιλος

Aποτελέσματα

Βαθμολογία

  1. Παρί Σεν Ζερμέν 6 (5-2)
  2. Μπενφίκα 6 (4-1)
  3. Γιουβέντους 0 (2-4)
  4. Μακάμπι Χάιφα 0 (1-5)

Επόμενη αγωνιστική (3η)

  • Μπενφίκα - Παρί Σεν Ζερμέν 5/10, 22:00
  • Γιουβέντους – Μακάμπι Χάιφα 5/10, 22:00
@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα