Γιουβέντους - Μπενφίκα 1-2: Μεγάλο διπλό στο Τορίνο! (vid)

Γιουβέντους - Μπενφίκα 1-2: Μεγάλο διπλό στο Τορίνο! (vid)

bet365

H Μπενφίκα... πάγωσε το Τορίνο, επικράτησε 2-1 της Γιουβέντους κι έβαλε τη «Μεγάλη Κυρία» σε περιπέτειες, μιας και είναι τελευταία στον όμιλο!

Η Γιουβέντους μπήκε με γκολ, αλλά στη συνέχεια... εξαφανίστηκε, ηττήθηκε 2-1 από τη Μπενφίκα στο Τορίνο και αρχίζει με δύο ήττες στον όμιλο του Champions League. Αντίθετα, οι Πορτογάλοι πέτυχαν τη δεύτερη νίκη και ισοβαθμούν στην κορυφή με την Παρί.

Ιδανικό ξεκίνημα για τη Γιούβε, αφού στο 4ο λεπτό ο Μίλικ με πολύ ωραία κεφαλιά μετά την εκτέλεση φάουλ του Παρέδες έκανε το 1-0. Στο 10' είχαν νέα ευκαιρία να σκοράρουν, αλλά ο Κόστιτς δεν τα κατάφερε. Αυτή ήταν και η τελευταία καλή στιγμή, αφού στη συνέχεια η Μπενφίκα πήρε τα ηνία, πίεσε κι έκανε την ανατροπή. Είχε δοκάρι στο 39′ με τον Ράφα Σίλβα και κέρδισε πέναλτι στο 41′ για το πάτημα του Μιρέτι στον Ράμος. Ο Ζοάο Μάριο ανέλαβε την εκτέλεση και πέτυχε το 1-1. Η Γιουβέντους δε βελτιώθηκε, η Μπενφίκα διατήρησε τον έλεγχο και στο 55' ήρθε η ανατροπή με σκόρερ τον Νέρες!

Η Γιούβε προσπάθησε και είχε ένα δοκάρι στο 71′ σε σέντρα-σουτ του Κιν, ενώ λίγο πριν το τέλος το γκολ του Βλάχοβιτς ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Γιουβέντους: Περίν, Μπρέμερ, Μπονούτσι, Ντανίλο, Κουαδράδο (58′ Ντε Σίλιο), ΜακΚένι, Παρέδες, Μιρέτι (58′ Ντι Μαρία), Κόστιτς (70′ Κιν), Μίλικ (70′ Φατζόλι), Βλάχοβιτς.

Μπενφίκα: Βλαχοδήμος, Μπα, Αντόνιο Σίλβα, Οταμέντι, Γκριμάλντο, Λουίς, Φερναντέζ, Νέρες (81′ Τσικίνιο), Ράφα Σίλβα (86′ Γκονσάλβες), Ζοάο Μάριο (86′ Ντράξλερ), Ράμος (82′ Μούσα).

8ος όμιλος

Aποτελέσματα

Βαθμολογία

  1. Παρί Σεν Ζερμέν 6 (5-2)
  2. Μπενφίκα 6 (4-1)
  3. Γιουβέντους 0 (2-4)
  4. Μακάμπι Χάιφα 0 (1-5)

Επόμενη αγωνιστική (3η)

  • Μπενφίκα - Παρί Σεν Ζερμέν 5/10, 22:00
  • Γιουβέντους – Μακάμπι Χάιφα 5/10, 22:00

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα