Μπενφίκα – Μακάμπι Χάιφα 2-0: Ο Βλαχοδήμος κράτησε το μηδέν, ο Γκριμάλντο ήταν φοβερός και οι «αετοί» ξεκίνησαν με νίκη (vids)

Newsroom
Μπενφίκα – Μακάμπι Χάιφα 2-0: Ο Βλαχοδήμος κράτησε το μηδέν, ο Γκριμάλντο ήταν φοβερός και οι «αετοί» ξεκίνησαν με νίκη (vids)

bet365

Με ένα εξαιρετικό πεντάλεπτο στο οποίο πέτυχε δύο γκολ, η Μπενφίκα «καθάρισε» το ματς με την Μακάμπι Χάιφα επικρατώντας με 2-0 στην φετινή της πρεμιέρα στο Champions League.

Με το δεξί ξεκίνησε το φετινό Champions League η Μπενφίκα του Οδυσσέα Βλαχοδήμου. Οι Λουζιτανοί υποδέχθηκαν την Μακάμπι Χάιφα και με τον Έλληνα τερματοφύλακα να κρατάει το μηδέν, χρειάστηκαν πέντε λεπτά στο ξεκίνημα του 2ου ημιχρόνου για να τελειώσουν το ματς. Στο 50' και 55' οι Ράφα Σίλβα και Γκριμάλντο έκαναν το 2-0 και ουσιαστικά κάπου εκεί τελείωσαν όλα.

Οι Πορτογάλοι κράτησαν με άνεση το μηδέν πίσω, φτάνοντας έτσι στο πρώτο τους τρίποντο. Στο πρώτο ημίχρονο ο αγώνας δεν είχε τις πολλές φάσεις με το 0-0 να μένει χωρίς πρόβολημα. Στο 2ο οι Ισραηλινοί στο 46' έφτασαν μια ανάσα από το 0-1, αλλά ο Βλαχοδήμος κατάφερε να νικήσει τον Πιερό.

Η συνέχεια όπως αναφέραμε ανήκε στον Γκριμάλντο. Ο αριστερός μπακ της Μπενφίκα αρχικά έκανε την ασίστ στον Ράφα Σίλβα που με προβολή έκανε το 1-0 στο 50' και στο 55' με ένα φοβερό σουτ έξω από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 2-0 μέσα σε αποθέωση.

Από εκείνη την στιγμή και ως το τέλος οι Λουζιτανοί κράτησαν το μηδέν παίρνοντας την πολύτιμη νίκη στην πρεμιέρα τους στο φετινό Champions League.

Οι συνθέσεις του αγώνα

Μπενφίκα (Ρότζερ Σμιντ): Βλαχοδήμος, Μπα, Σίλβα, Οταμέντι, Γκριμάλντο, Φερνάντες, Φλορεντίνο Λουίς, Ζοάο Μάριο (79' Τσικίνιο), Ράφα Σίλβα (79' Γκονσάλβες), Ντάβιντ Νέρες (65' Άουρσνες), Γκονσάλο Ράμος (46' Μούσα).

Μακάμπι Χάιφα (Μπαράκ Μπακχάρ): Κοέν, Σούντγκρεν, Ματουμπινσίκα, Σεκ (67' Ποντγκορεάνου, 79' Μενατσέμ), Γκόλντμπεργκ, Λάβι, Μοχάμεντ (31' Φανί), Τσέρι, Χαζίζα, Πιερό (79' Ρουκαβίτσια), Ντάβιντ (46' Ατζίλ).

Τα αποτελέσματα του ομίλου

Μπενφίκα – Μακάμπι Χάιφα 2-0

Παρί Σεν Ζερμέν – Γιουβέντους 2-1

Η βαθμολογία του ομίλου (σε 1 παιχνίδι)

Μπενφίκα 3 (2-0)

Παρί Σεν Ζερμέν 3 (2-1)

Γιουβέντους 0 (1-2)

Μακάμπι Χάιφα 0 (0-2)

Επόμενη αγωνιστική

Μακάμπι Χάιφα – Παρί Σεν Ζερμέν

Γιουβέντους - Μπενφίκα

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα