Γκατούζο: «Στον τελικό του Champions League κόντρα στη Λίβερπουλ είδα την Παναγία»

Newsroom
Γκατούζο: «Στον τελικό του Champions League κόντρα στη Λίβερπουλ είδα την Παναγία»

bet365

Απίστευτη ατάκα χάρισε ο Γκατούζο μετά το νικηφόρο ματς της Βαλένθια, τονίζοντας πως στον τελικό του Champions League το 2005 κόντρα στη Λίβερπουλ είδε μπροστά του την Παναγία!

Τρομερή ατάκα χάρισε ο Τζενάρο Γκατούζο μετά την πεντάρα της Βαλένθια κόντρα στη Χετάφε (5-1). Ενοχλημένος από την έλλειψη συγκέντρωσης που έδειξαν οι παίκτες του προς το τέλος του αγώνα, ο Ιταλός τεχνικός θυμήθηκε τον χαμένο τελικό του Champions League κόντρα στη Λίβερπουλ όταν αγωνιζόταν με τη φανέλα της Μίλαν!

Ένας τελικός που στο ημίχρονο βρήκε τους Ροσονέρι να προηγούνται με 3-0 στο ημίχρονο, αλλά τελικά να χάνουν το τρόπαιο χάρη σε ένα επικό comeback των Reds στο β΄μέρος.

Αυτό ωστόσο που δεν περίμενε κανείς να ακούσει από τον Ιταλό ήταν ο ισχυρισμός πως σε εκείνο το ματς είδε μπροστά του την... Παναγία, προτού τελικά η Λίβερπουλ ολοκληρώσει την ιστορική ανατροπή.

«Είμαι λίγο θυμωμένος. Δεχθήκαμε γκολ, χάσαμε μερικές πάσες και ο Μορίμπα δέχθηκε κόκκινη κάρτα. Πρέπει πάντα να παίζουμε 100 λεπτά στο κόκκινο και συγκεντρωμένοι. Έχασα έναν τελικό Champions League ενώ κερδίζαμε 3-0 τη Λίβερπουλ και είδα μπροστά μου την Παναγία.

Νομίζω ότι στο ποδόσφαιρο πρέπει να παίζεις με σεβασμό και να είσαι πάντα στα καλύτερά σου. Πάντα λέω ότι αυτή η ομάδα προπονείται πολύ καλά, με εκπληκτικό mentality. Είμαι χαρούμενος με τον τρόπο που νικήσαμε. Τώρα πρέπει να δουλέψουμε και να παίξουμε με νεαρούς ποδοσφαιριστές» ήταν τα λόγια του.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα