Βαλένθια - Χετάφε 5-1: Ξέσπασμα με πεντάρα και επιστροφή στις νίκες

Newsroom
Βαλένθια - Χετάφε 5-1: Ξέσπασμα με πεντάρα και επιστροφή στις νίκες

bet365

Με «όπλο» τον επιθετικό πλουραλισμό και το μαγευτικό πρώτο τέταρτο, η Βαλένθια συνέτριψε 5-1 τη Χετάφε και άφησε πίσω τις δυο απανωτές ήττες που μετρούσε στη La Liga.

Οι δυο διαδοχικές ήττες απέναντι σε Μπιλμπάο και Ατλέτικο φαίνεται πως είχαν δημιουργήσει μια συσσωρευμένη οργή εντός της Βαλένθια. Μπροστά στο κοινό του «Μεστάγια» ωστόσο οι Νυχτερίδες επιτέλους... ξέσπασαν και η Χετάφε πλήρωσε τα σπασμένα. Με τρία γκολ στο πρώτο τέταρτο και με πέντε διαφορετικούς σκόρερ, το σύνολο του Γκατούζο διέσυρε με το εκκωφαντικό 5-1 τους Μαδριλένους για να επιστρέψει στις νίκες και να ξεχάσει μια και καλή τα αρνητικά αποτελέσματα που είχαν προηγηθεί.

Οι Νυχτερίδες μπήκαν στην αναμέτρηση με το πόδι πατημένο στο γκάζι και μέσα σε 16 λεπτά είχαν φτάσει σε ένα άνετο 3-0. Τον χορό των γκολ άνοιξε ο Λάτο στο 7΄, ακολούθησε το παρθενικό γκολ του Λίνο στο 14΄, προτού ο Καστιγιέχο δυο λεπτά αργότερα ολοκληρώσει ένα ιδανικό πρώτο τέταρτο. Κάπως έτσι η Βαλένθια είχε αποκτήσει από νωρίς ένα ασφαλές προβάδισμα, αλλά είχε όρεξη και για συνέχεια.

Στο 65΄ο Νίκο άνοιξε λογαριασμό με τις Νυχτερίδες, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Ντούρο έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του. Το μόνο που κατάφεραν οι Μαδριλένοι ήταν να μειώσουν στο τελικό 5-1 με τον Σόσα στο 78΄. Το φινάλε πάντως έκλεισε με φόντο το... κόκκινο, αφού Μορίμπα και Αραμπάρι αποβλήθηκαν σε 88΄και 90+5΄αντίστοιχα, με συνέπεια αμφότερες οι ομάδες να ολοκληρώσουν την αναμέτρηση με δέκα παίκτες.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

LA LIGA Τελευταία Νέα