Μπενζεμά: «Δεν παίζω ποδόσφαιρο για να δείξω κάτι, θέλω το Μουντιάλ με τη Γαλλία»

Newsroom
Μπενζεμά: «Δεν παίζω ποδόσφαιρο για να δείξω κάτι, θέλω το Μουντιάλ με τη Γαλλία»

bet365

Ο πολύπειρος striker της Ρεάλ εκμεταλλεύτηκε τον χρόνο του στη σκηνή της UEFA όπου βραβεύτηκε ως ο κορυφαίος παίκτης της περασμένης σεζόν για να μοιραστεί τις φιλοδοξίες του με την Εθνική ομάδα της Γαλλίας στο προσεχές Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022.

Ο Καρίμ Μπενζεμά νίκησε τους Κουρτουά - Ντε Μπρόινε και βραβεύτηκε από την UEFA ως ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής για τη σεζόν 2021/2022 με χαοτική διαφορά 401 πόντων που αποτελεί την μεγαλύτερη ever στα βραβεία της UEFA!

Ο πολύπειρος striker της Ρεάλ εκμεταλλεύτηκε τον χρόνο του στη σκηνή της UEFA για να μοιραστεί τις φιλοδοξίες του με την Εθνική ομάδα της Γαλλίας στο προσεχές Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022. Ο διεθνής επιθετικός έχει κερδίσει τα πάντα με τη Ρεάλ Μαδρίτης από τότε που έφτασε στην Ισπανία και θα μπορούσε σύντομα να κατακτήσει και την πρώτη του Χρυσή Μπάλα . Όμως ο 34χρονος επιθετικός δεν είναι ικανοποιημένος. Η... πολυτάραχη ιστορία του με τους Μπλε του στέρησε τον παγκόσμιο τίτλο το 2018 και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ονειρεύεται τον τίτλο στο επικείμενο Μουντιάλ του Κατάρ (20 Νοεμβρίου - 18 Δεκεμβρίου).

Αφού έλαβε το βραβείο UEFA για τον καλύτερο παίκτη της σεζόν 2021-2022 ο Γάλλος δήλωσε: «Δεν έχω τίποτα να δείξω σε κανέναν, δεν παίζω ποδόσφαιρο για αυτό, για να δείξω κάτι… Παίζω ποδόσφαιρο γιατί αγαπώ το ποδόσφαιρο, τα τρόπαια όπως αυτά της σεζόν που μόλις πέρασε είναι απίστευτα πράγματα, αλλά, η εθνική ομάδα είναι κάτι άλλο, άλλος όμιλος, άλλος κόσμος».

«Φυσικά και θέλω να κερδίσω το Παγκόσμιο Κύπελλο», είπε ο Καρίμ Μπενζεμά μετά την τελετή της UEFA.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα